1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Afsp gemaakt daarna willen toevoegen met andere familie lid akkoord maar uiteindelijk had de arts niet genoeg vaccin bij zich. Vervolgens nieuwe afsp gemaakt thuis gewacht staat de arts op een andere adres vd familielid. Nu afsp vd 3de x gemaakt kijken of het nu wel goed loop.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende service. De arts kwam ruim optijd. Afspraken zijn nagekomen. Goed advies. Zeer klantvriendelijk en meedenkend.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij binnenkomst netjes en vriendelijk. Gaf veel informatie,advies en alle opties die mogelijk waren. Gaf alle ruimte om zelf vragen te stellen. Een fijn consult.

4 sterren: goede service, goed behandeld

makkelijk snel en hele goede prikker. jammer dat het zo slecht vergoed wordt maar daar kunnen jullie niets aan doen :)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alle begrip voor prikangst en hierdoor gelukt om vaccinaties te zetten wat andere artsen eerder niet is gelukt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele goede zorg! Daarbij handelen de dokters professioneel en zorgvuldig. Zeker een aanrader!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

duidelijke uitleg en voorgelicht.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zeer slechte ervaring. De mevrouw was super gehaast aan het werk, liet zelfs van alles en nog wat vallen door de “haast” denk ik. En vergat zelfs bijna de handtekening op de tablet omdat ze er niet “bij was”?. Heel onvriendelijk. Ze vroeg me of ik even wou gaan zitten en prikt zo die naald in me arm zonder enig iets aan te geven. Vond het echt onbeleefd. Vooral omdat mijn vorige ervaring zo fijn was, was dit een wereld van verschil.

Makkelijk en relaxed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een fijne ervaring en gemakkelijk om thuis gevaccineerd te worden door een hele vriendelijke arts.

Goed geregeld allemaal

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn geregeld. Flexibel en klantgericht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onderstaande heb ik toevalllig gisteravond nog gemaild aan jullie: Vandaag is Nicolette bij ons geweest voor een vaccinatie van ons zoontje en uitleg. Ik wil graag bij deze even een groot compliment geven. Wat heeft ze het superleuk en goed gedaan met onze zoon van 4. Ze benaderde hem heel goed en op een heel leuke en ook rustige manier  Hij had geen greintje angst en was dan ook zo geprikt. Dus nogmaals: complimenten voor Nicolette!!  Vriendelijke groeten, Miranda Billekens Travel Counsellor

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aardige arts met goede tips over bestemming waar de vaccinaties voor dienen. Prettig dat het in thuissfeer gebeurd waardoor het minder spannend is. Wel apart dat de arts de gebruikte naaldjes achterliet op de tafel..

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fantastische service, snel en informatief.

Snel, goed en informatief

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

super goed! Echt een aanrader. Professioneel, snel, vriendelijk All In One!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel, makkelijk en duidelijke uitleg

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze waren op tijd en het ging heel snel, zonder poespas. Ze lieten wel gebruikte naalden op tafel liggen voor mijzelf om ze weg te gooien, terwijl ik met een klein kind ben. Wellicht een tip om dan te vragen waar de prullebak is en het wel zelf weg te gooien.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Arts was op afgesproken tijd aanwezig. Inentingen waren snel gezet. Heel prettig om er niet de deur voor uit te hoeven!

heel fijn dank u

Duidelijk,snel en behulpzaam