Snel vakkundig en prettig

Positief!!

Positieve ervaring, man i s vriendelijk en goede uitleg van alles.

Goede informatie

Goede informatie Neemt de tijd

Duidelijk, vlot en accuraat

Snel en vlot geregeld

X

Duidelijk

Mevrouw heeft duidelijk alles uitgelegd. Was heel vriendelijk.

Professioneel aangepakt en goede communicatie.

Mijn ervaring met thuisvaccinatie was heel goed. Ruime keuze (ook in het weekend) om een afspraak te maken. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de kosten, het proces en het advies.

Fantastische service

Een prima service zo aan huis. Op een zondag gewoon aan tafel uitgebreid vragen kunnen stellen en informatie gekregen.

Goede tijdsafspraken

Volledige voorlichting op specifiek vakantiegebied

Helemaal top!

Wij hebben in ons eigen huis goede professionele uitleg en advies gekregen. De arts was erg goed in prikken.

Alles prima verlopen helaas 1 persoon kon niet omdat er geen avond consult mogelijk was.

We wilde graag een avond consult bij onze 2e vaccinatieronde net zo als bij de eerste vaccinatie’s maar helaas was dat niet mogelijk bij de datums die we kregen. Hierdoor kon 1 persoon niet en een andere kon gelukkig wel vrij snel komen na een appje dat de arts er was om te gaan vaccineren. Maar de arts zelf was zeer deskundig en kon alle vragen beantwoorden en gaf deskundig advies.

Zo handig aan huis met het gezin.

Je krijgt alle informatie voor de vaccinaties en ze hebben ook nog extra mee, mocht je toch iets anders nog willen. Voor onze dochter was het fijn dat het thuis was ivm de spanningen.

Geweldig!!

Super vriendelijke en ervaren medewerker!

Uitstekende ervaring

Fijn dat deze vaccinatie service thuis wordt aangeboden, zeker als je met meerdere familieleden gaat reizen. Alles verliep netjes, vlot en correct. Duidelijke uitleg.

Was weer een relaxte beleving, aardige arts, alles ging goed, dat hebben we toch wel weer goed gedaan, tot een volgende keer

Via mail alles invullen, en dan te horen krijgen, wat ik nodig hen, is voor mij heel handig. Ik hoef dan niet niet te deur uit naar een instantie, om dan te horen dat ik wellicht niets nodig heb. Geen ' zinloze' reis gemaakt.

Duidelijke uitleg , geen onnodige vaccinatie en vriendelijk

Snel en deskundig

De arts kwam optijd en was erg beleefd en prettig in de omgang. We bespraken mijn situatie waarna de prikken werden gezet. Al met al ging het erg snel en kijk ik terug op een prettige ervaring.

Alles naar wens zoals het hoort

Helemaal goed.Tijden goed doorgegeven

Zeer goede ervaring

Thuisvaccinatie stuurt een sms hoe laat de arts ongeveer verwacht wordt. Verder een deskundige arts die nog wat aanvullende informatie geeft. Snel en effectief.

Zorgvuldig

Meneer was zorgvuldig. Nam de tijd om alles goed uit te leggen en vervolgens te prikken..is de rust zelf.

Goed in te plannen en vriendelijke mensen

Goed in te plannen en vriendelijke mensen. Er wordt ruim de tijd genomen om een goed advies te geven.

Vakkundig en vriendelijk

De arts is vakkundig en vriendelijk. Geeft duidelijk en rustig de benodigde informatie.

Ontzettend praktisch als je zelf even niet mobiel.ben. kundig personeel, goede bericht stelling dmv op.de hoogte worden gehouden van tijd van aankomst. Perfecte uitkomst

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp