4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel geregeld, heel vriendelijk, informatief en goede hand met prikken, helemaal niets gevoeld!

Heel goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

U heeft 4 personen wonend op 1 adres getroffen ivm vaccinaties, zoals was afgesproken. Ik weet niet wat de prijs voor één consult is, maar neem aan dat het gedeclareerde bedrag is. Het lijkt niet nodig om voor 4 personen ! Eenzelfde consultbedrag te hanteren terwijl zij dezelfde reisbestemming hebben. Het verhaal is voor ieder hetzelfde behalve het bepalen van welke inenting voor welke persoon. Dit kost minder tijd dan 4 adressen en 4 keer hetzelfde verhaal. Dit komt niet klant vriendelijk over. Verder kon ik niet vat krijgen op de telefoniste om bij benadering een minder ruim tijdsblok aan te geven waarbinnen wij bezoek konden verwachten. Voor 4 volwassenen was t een hele klus om vrij te krijgen van alle bezigheden / verplichtingen die 4 volwassenen hebben overdag. S avonds had u geen mogelijkheid. Dat moet meer bekort kunnen worden in deze tijd... Op ons verzoek zou degene die bij ons zou komen een voorkeurstijdstip worden doorgegeven via de telefoniste 1,5 dag van te voren. Bij navraag tijdens het bezoek is dit totaal niet doorgkomen. Verder gaf u aan dat u declareert bij de zorgverzekering. Het is niet duidelijk of dit gebeurt is: wij kregen de rekening via mail rechtstreeks van jullie. Overigens over het consult an sich wel tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De arts was keurig op tijd en heeft goede informatie gegeven over de vaccinaties! Heel erg fijn dat de arts gewoon thuis komt.

prima service, vakkundige artsen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is heel erg fijn dat de vaccinatie thuis wordt gegeven. Dit scheelt veel tijd en parkeerkosten. Daarnaast was de arts erg enthousiast en een prettige persoonlijkheid. De service en kennis was prima.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

ben heel tevreden over de thuisvaccinatie. Echter een minpunt doet het cijfer zakken. Er zou nog medicatie worden gestuurd, maar daar zie en hoor ik niks meer van

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig op tijd. Was snel gebeurd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij vonden de arts die thuis kwam overkomen alsof hij haast had. Het moest even snel hup hup en klaar. Had er iets meer van verwacht. Niet zo sympathiek naar mijn zoon die bang was voor de prik. Verder alles prima

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snelle service goede informatie vriendelijke man

Goede uitleg

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Supergoed geholpen, duidelijke informatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De eerste keer was goed verlopen. We kregen goede informatie over alles en medewerker was vriendelijk. Voor de eerste herhaalvaccinatie kwam er een man die heel kortaf was. Er werd ons de eerste keer wel verteld dat ze bij een herhaalvaccinatie zo weg zijn maar deze man gaf mij het gevoel dat hij zo snel mogelijk weer weg wilde zijn. Ik vond hem ook onvriendelijk overkomen. Bij de tweede herhaalvaccinatie was er een vrouw die heel aardig was en in ieder geval normaal en vriendelijk op mijn vragen antwoordde.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel, met een hele goede uitleg

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke, meedenkend, overzicht houdend Professioneel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig op afgesproken tijd aanwezig. Werd de tijd genomen voor uitleg en extra weetjes van land van bestemming irt risico’s oplopen ziektes. Tips wat te mijden bv

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles prima en snel geregeld voor een meningitis vaccinatie. Was al dagen met de huisarts bezig om dit te regelen, en toen zag ik thuisvaccinatie. Dit was gelijk geregeld zonder moeite, en keurig op afgesproken tijd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede uitleg erg tevreden we raden jullie echt aan ook bij anderen mensen Mvg gerdina

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed uitgelegd en vragen beantwoord

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service, uitleg, en arts. Prettig het tijdsslot.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima service, prima uitleg door een bekwame en vriendelijke arts.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het bezoek was goed. Kon mijn vragen stellen. Vond het wel heel vervelend dat ik lang moest wachten voordat hij kwam. Hij kwam buiten het afgesproken tijdvak.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp