4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel en makkelijk en kundig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De persoon is vriendelijk maar maakt een haastige indruk. Als ik naar een kliniek zou gaan maken ze wel meer meer tijd voor je vrij. Wij hadden nota bene een dubbele consult.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn dat ze thuiskomen en dat je zelf de flexibele tijden mag regelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel, kundig en fijn dat het thuis kan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De arts komt op het afgesproken tijdstip thuis. Geeft uitleg over de vaccinatie en afgestemd op de vakantiebestemming krijgen we meer informatie over de ziekten aldaar en hoe te voorkomen. De inentingen worden vakkundig geplaatst. We zijn nu klaar voor onze vakantie en hebben beiden geen vrije uren hoeven op te nemen voor de afspraak.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfect, geen uren hangen in een wachtkamer, maar heerlijk op zondagavond thuis Bijzonder aardige en efficiënte arts, keurig op tijd. Hebben tot nu toe 3x gebruikt gemaakt van thuisvaccinatie en zijn bijzonder tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

heel gemakkelijk om een afspraak te maken goede adviezen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg prettig om thuis de vaccinaties te krijgen, deskundige hulpverlening en zeer goed in de begeleiding van kinderen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed, snel en deskundige voorlichting. Een afspraak maken is zo gedaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima en snelle vaccinatie. De informatie over de reisbestemming en vaccinatie had misschien iets duidelijker gekund.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ideaal, omdat we een zoon hebben die extreem bang is voor prikken. Nu hoeven we hem niet eerst ook nog ergens naartoe te nemen. Mijn mammie doordeweeks niet thuis, dus ook fijn dat het in het weekend kan! Ik vond het bijna ‘te goed om waar te zijn’ klinken, aangezien het ook nog volledig vergoed wordt. Dit doen we vanaf nu allen via thuis vaccinatie!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze was goed in haar uitvoeren en heeft ons goed voorgelicht

super handig

weer super

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg makkelijk en snel een afspraak te maken, zelfs 's avonds of in het weekend! Arts was duidelijk in z'n gegevensverstrekking, en alles bij elkaar erg snel klaar. Betaling rechtstreeks via zorgverzekeraar. Prima!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies snelle vaccinatie en dat ook nog in eigen huis.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afspraak goed gemaakt en met reden verzet. Duidelijke informatievertrekking. Medicijnen snel geregeld en tijdig verstrekt, wederom voorzien van duidelijke informatie. Vaccinatie kundig en snel uitgevoerd. Graag uitbreiden met andere 'huisarts-diensten': consult, 'APK', kleine ingrepen, ultrasone scans, etc.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor de tweede keer gebruik gemaakt van thuisvaccinatie. Het was weer super geregeld.

Snel en vakkundig

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfecte snelle service aan huis!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De arts was erg kundig in het prikken en het geven van informatie. Hij gaf goed advies en gaf ons daarnaast ruimte om die keuzes te maken die we zelf wilden. Dit hebben we als erg fijn ervaren. Op empatisch vlak bleef de arts wat achter. Zo toonde hij niet veel interesse in ons en de reis die we gaan maken. Toen we aangaven dat er sprake was van prikangst ging de arts hier niet op in. Meer betrokkenheid zouden we op prijs stellen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Lieve vrouw en de vaccinatie was snel en professioneel uitgevoerd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De arts kwam pas om 9 uur, waardoor ik nog makkelijk had kunnen sporten en dat was wel heel vervelend.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp