5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg vriendelijk persoon die kwam. Alles verloopt vlot en duidelijk. Ben echt positief.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig en snel geholpen. Arts dacht goed mee!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De arts werkte netjes en zorgvuldig. Hij maakte eerst alles klaar zodat onze 3 kinderen daarna de meningokokken vaccinatie achter elkaar konden krijgen. Voor we het wisten zat het er alweer op en waren ze lekker aan het spelen. Fijn dat ze nu beschermd zijn!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mevrouw kwam om 19.30, stelde zich voor en handelde adequaat. Met een overzichtskaart waar malaria voorkomt in Indonesië gaf ze advies. Een vlotte afhandeling en als positieve bijkomstigheid dat je niet weg hoeft. Een volgende keer maak hier zeker weer gebruik van.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Binnen 5 min al klaar en aardige vrouw.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijke uitleg en snelle service Afspraak is ook op tijd gekomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Empatisch, professioneel en gewoon heel aardig !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service, goed bereikbaar ook, makkelijk zelf in te plannen en handig dat je online je dossier kunt inzien. Aardige artsen gehad tot nu toe die snel en kundig afhandelde. Ook bij mijn driejarige dochtertje.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ideaal, op de afgesproken tijd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al onze vragen werden beantwoord. Het was erg handig om niet weg te hoeven en de arts stuurde vooraf een berichtje hoe laat zij er ongeveer verwachtte te zijn. Hierdoor hoefde we niet de hele dag thuis te zijn. Deze indicatie klopte ook.

Prima!

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede vaccinatie gehad zeer tevreden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik had een hele fijne arts en hij heeft mij goed geholpen. Het was zo gepiept en ik kreeg goed advies over de benodigde vaccinaties voor mijn reis. Erg tevreden en zou de volgende keer zeker weer kiezen voor thuisvaccinatie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

“Dokter” Bob deed het netjes en goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig gesprek. Prikje zonder problemen. Voldoende nuttig advies gehad. Prima op tijd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eenvoudig dat het aan huis kan, ook na werktijd. Vriendelijke medewerkster en inentingen waren snel gegeven. Prima gegaan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

correcte, vriendelijke en accurate dienstverlening

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We werden goed en vriendelijk geholpen en uitgebreid voorgelicht.

Professioneel advies en snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

ging prima, snel gebeurd, inclusief juist advies

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp