Kundige dame, korrekt , vakbekwaam

Heel vriendelijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer rustige man en super lief met de kids

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Iemand met kennis van zaken en veel verteld over de gebieden waar we naar toe gaan en wat we allemaal zouden kunnen tegenkomen. Erg aardig ook dat ik een dino pleister kreeg hahahahaha.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

erg handig met een groot gezin. goed voorgelicht!!

netjes geregeld zonder poespas

Erg prettige arts

4 sterren: goede service, goed behandeld

De service om aan huis te komen, was heel erg verrassend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

We hadden een tijdsblok van 16 tot 20 uur. Er moesten 2 volwassenen en 4 kinderen tussen 2 en 11 jaar gevaccineerd worden. Helaas,vooral voor de kinderen die in spanning zaten,kwam de arts pas om 20 uur.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Perfecte organisatie. Ik kon geen datum gepland krijgen, werd meteen daarnaa gemaild met een afspraak Deze konden wij niet. Vervolgens telefonisch contact gehad en een afspraak gemaakt. Fijn dat vooraf het advies van de vaccinaties al kwam. Netjes de tijd doorgemaild gekregen. Fijn dat de rekening meteen naar de zorgverzekering gaat. De arts die kwam luisterde niet. Hij heeft drie keer gevraagd waar we naartoe gingen en was zelf nauwelijks te verstaan. Het leek erop dat hij er geen zin in had. Stond ook binnen 10 minuten weer buiten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn dat je geen vrij hoeft te regelen. De mail met tijd indicatie klopte. snel geholpen. kregen passende antwoorden op onze vragen. nam niet veel tijdsbestek in. vriendelijke arts.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Helaas is onze ervaring slecht. De "arts" kwam al gehaast binnen. Ging zitten en wilde vooral snel zn ding doen. Er werd nergens naar gevraagd, behalve naar de vaccinaties boekjes terwijl hij net 1 been binnen de deur had gezet. Ook niet naar de vooraf ontvangen offerte waar nog een ander advies bij stond. Sprake van een consult vooraf per persoon zoals telefonisch was aangegeven was er dus totaal niet. Ik verwacht dan ook dat deze kosten niet in rekening gebracht zullen worden! Ook hadden we v te voren aangegeven dat onze dochter erg angstig is voor prikken. Dit gaf ik hem bij binnenkomst ook nog eens extra aan. Hij toonde weinig tot geen sympathie, ging er niet eens op in. Ging ook geen gesprekje oid met de kinderen aan. Zei als enige dat de prik geen pijn doet en voelt als een pen die je tegen je arm houdt. Hij leek het eerder irritant te vinden want volgens mij had hij nog steeds veel haast. In dat schema paste duidelijk geen kind die even wat meer tijd nodig had. Dit hadden we nl van te voren ook aangegeven en los daarvan mag je toch een bepaalde vorm v sympathie voor (angstige) kinderen verwachten? Na de prikken gaf hij aan dat we op moesten passen met water drinken en hij vertrok met het afval vd vaccinaties achterlatend. Zelfs een pleister had hij niet bij zich. Dit zou toch wel het minst kunnen zijn, helemaal bij kinderen! schandalig vind ik dat! Al met al een helaas zeer negatieve ervaring. Ik vraag mij werkelijk af waarom deze persoon dit werk doet. Geen visitekaartje voor thuisvaccinatie.nl!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel professioneel en praktisch met een grpot b gezin!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vind het heel prettig op deze manier. Worden goed verzorgd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Hiervoor 2x goeie ervaringenn gehad. Dit keer een niet zo fijne ervaring. De arts heeft bij mn dochter van nog geen jaar oud een volwassen dosering gegeven van de hep A vaccinatie. Pas aan t vd dag belde ze op om dit mee te delen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hij was aardig en hielp me goed.

Prima geregeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer goed Prettig zelf de datum & tijd aan kunnen geven

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele goede geruststelende antwoorden op mijn vragen gegeven .goede zorg uitleg

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp