5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles prima , fijn dat het thuis wordt gedaan en bovendien goede tips

4 sterren: goede service, goed behandeld

De vaccinatie-verpleegkundige was er tussen de aangegeven tijdstippen. Gaaf duidelijke concrete voorlichting en de vaccinaties gingen snel en pijn-arm.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

prima voorbereid via internet en vaccinatie ook geheel conform tijd en afspraak uitgevoerd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Vond het een hele vervelende situatie. Was totaal niet tevreden. Ten eerste ging de prik in der arm, zonder dat het gezegd werd tegen mijn dochter. Vond dat absoluut niet fijn. Er moet wel gecommuniceerd worden. Ook met kinderen van 4 jaar. Ten tweede vroeg de dokter waar ze was, op welk adres. Ze was op een adres te vroeg. Ik schrok, dacht dat mijn dochter van 4 de verkeerde medicatie had gehad. Zo moesten we niet denken, ze geeft heus wel de goede medicatie. Wij doen dit absoluut niet nog een keer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg gehad en ideaal dat men bij je thuis komt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben nooit zenuwachtig o.i.d. als ik een vaccinatie moet halen. Dus ik had ook nergens moeite mee. De persoon die bij ons langs kwam, was heel rustig en had goeie humor. Bij iemand die heel zenuwachtig zou zijn, zou dit heel fijn zijn. De persoon vroeg waar de vaccinaties voor waren, legde duidelijk uit welke vaccinaties ik kreeg en waartegen ik uiteindelijk beschermd zou zijn. Kortom, ik ben hartstikke tevreden over de Thuisvaccinatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg prettig en had ook nog extra tips met betrekking tot de bestemming zoals type muggenspray en ipv gewoon water, water met bubbels te drinken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er ontstond wat verwarring tijdens de communcatie per e-mail en na het bezoek van de 'prikmedewerker'. Maar er wordt steeds zeer snel en adequaat gereageerd per mail op alle vragen, waardoor de verwarring snel verdwenen was. Het maken van een afspraak gaat heel makkelijk via de site. Ook het veranderen van de afspraak via de site is makkelijk. Dat deze optie bestond was overigens pas duidelijk nadat ik het eerst op een andere manier geprobeerd had.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg fijn dat je je kan laten vaccineren op een tijdstip dat het jouw uitkomt en ook nog thuis. Erg fijn. Daarnaast nam de arts ruim de tijd om vragen te beantwoorden en de kinderen te woord te zijn. Top!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel fijn dat ze thuis langs komen. Ik vond het eerst wat eng omdat het niet via de vertrouwde GGD ging maar ik werd erg op mijn gemak gesteld en het voelde vertrouwd aan.

persoonlijk en duidelijke informatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke man, nam de tijd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service, snel en professioneel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een vriendelijke en rustige vrouw. Ze vroeg of we nog vragen hadden en vroeg of we de restspullen wilde opruimen. Veel 'menselijker' als haar vorige collega.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er fijn dat jullie thuis komen, alle vaccinaties bijhebben en rekening meteen naar cz gaat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top service. Wel een volle agenda met klantbezoeken (en files) dat de arts een halfuur later was dan het aangegeven tijdsblok. Dit werd pas 10 minuten na het verstrijken van dit tijdsblok gecommuniceerd. Over de verdere service erg tevreden prikjes in een bekende omgeving zorgen toch voor meer rust. Ga zo door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed, vriendelijk bejegend. NB: Mij werd geadviseerd ivm mijn veronderstelde immuunstatus extra vaccinaties (haemophilus influenza, pneumokokken) te laten zetten en contact op te nemen met de betreffende organisatie ivm verhoogd risico op TBC. Echter bij navraag blijkt de afweer niet te zijn verstoord bij een Capox kuur (capecitabine, oxaliplatin). De ene chemokuur is de andere niet!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik vond het bezoek van diegene die kwam vaccineren niet negatief. De start van mijn contact vind en vond ik zeer storend. Je vult een vragen lijst in, geeft dingen aan (zoals in dit geval ****** 13 jr geleden zonder chemo) komt er daarna een mail (weken later) met de vraag of mijn man de laatste 3 maanden nog chemo heeft gehad.

Gewoonweg top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eenvoudig afspraak gemaakt en keurig op tijd vlot afgehandeld. Deskundig advies.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een gemak en goede service! Love it!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super handig om thuis gevaccineerd te worden, handige uitleg en gewoon op de afgesproken tijd

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp