4 sterren: goede service, goed behandeld

Perfect op tijd en prima service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Echt super! Goede en duidelijk uitleg, lekker efficient en dat alles in je eigen omgeving.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik vond de uitleg minimaal, moest veel zelf vragen. Er werd weinig over malaria verteld ( wat het is hoe je het kan krijgen en welke voorzorgmaatregelen je kan nemen ) de arts is hooguit 10 min binnen geweest. We hebben zelf moeten vragen wat de bijwerkingen kunnen zijn van het vaccin. Er waren nog vragen rondom ZIKA en medicatie op reis . Hier wel antwoorden op gehad maar minimaal. Ik vind het niet netjes dat dit niet vanuit de consulent zelf komt maar hier naar moeten vragen en dan een minimaal antwoord krijgen

erg vriendelijke arts

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke dokter, precies op tijdstip en snel geregeld. Top service !

Snel en effectief!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

afspraak werd door thuisvaccinatie verzet. recepten niet 3 x maar 2x dus moest er achter aan rekeningen niet direct naar zorgverzekeraar

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele aardige arts. Gaf super veel informatie en kon ons goed helpen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede voorlichting en prettige arts

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele aardige dame die de tijd neemt en goede uitleg geeft! Topervaring en kan het iedereen aanbevelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg over alles, aardige vrouw. Prima geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig de thuisvaccinatie. Goede uitleg over de vaccinaties . En nog enkele tips mbt onze vakantiebestemming Een aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kan geen verbetering bedenken. Het was prima in orde

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Op zich is het bij thuisvaccinatie goed geregeld. Helaas hebben wij wel een avond tevergeefs zitten wachten op de arts. Na telefonisch contact bleek het om een systeem fout te gaan. Hier werd voor mijn gevoel nogal luchtig over gedaan, terwijl andersom bij Noshow er een boete berekend wordt. Jammer. Verder is alles gelukkig goedgekomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies, vriendelijk personeel, 1 minpunt omdat hij een half uur te laat was.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rustig, relax persoon kwam binnen. Voelt veilig en. Betrouwbaar. Is betrokken en vriendelijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Netjes op tijd, vriendelijk geholpen. Super geregeld!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele aardige en proffesionele arts!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes, correct, snel. Vriendelijk met goede uitleg

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ideaal thuis, binnen 3 minuten klaar. Wel wat duurder.. en deze mevrouw was iets minder vriendelijk dan de vorige, ze had nogal haast en was binnen 3 minuten weer weg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gezellige vrouw met goed advies

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben door Femke ontzettend goed geholpen. Voor mij voortaan alleen nnog maar Thuisvaccinatie, is gewoon TOP!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp