5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel Deskundig Extra advies en informatie gekregen Aan te raden om vaccinatie te laten doen door thuisvaccainatie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Kennis en kunde van de dokter

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele fijne arts bij ons thuis gehad, zelfs degene die het bangste waren vonden het heel erg meevallen!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Handig dat het aan huis kan, eigen tijdsblok kiezen is prettig. Artsen zijn professioneel en geven voldoende uitleg.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Op zich een goede service in de voorbereiding en het telefonisch contact. Alleen de arts was niet zo sympathiek. Was voor ons de eerste keer vaccinatie em hij ratelde en mompelde alle informatie. Gaf niet het gevoel van een goede service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel prettig die service aan huis!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring! Dokters komen binnen het aangegeven tijdsblok en geven informatie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Professionele uitleg en prettig persoon.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima service en uitleg en informatie over evt ziekten en hygiëne ontvangen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tijdvak waarin men langs zou komen is kort voor de afspraak nog ingekort. Daarbinnen is men langs gekomen. Goed advies ontvangen m.b.t. de reis.

Prima geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

vaccinatie ging snel en volgens afspraak. minder advies verstrekt dan wat de afspraakinfo beloofde. Nieuwe volle spuit achtergelaten (per ongeluk?).

Flexibel en klantvriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het eerste consult was geen prettige ervaring. Wel een aardige arts, maar ze was onhandig, prikte in haar vinger, heeft 4 x tussentijds moeten bellen om te overleggen, is uiteindelijk ruim 2 uur gebleven voor het zetten van 4 vaccinaties! Het tweede consult was perfect: snel, kundig, vriendelijk en binnen 15 min . klaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het nadeel vond ik dat ik al mijn vragen 'moest' mailen ipv kostenloos bellen. Maar die vragen zijn keurig beantwoord en de service aan huis was top. Mevrouw was heel aardig én zeer kundig. Goed advies ook nog ter plekke gekregen. Zou hier zeker nog een keer gebruik van maken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Echt zo goed geholpen !!! Super personeel en je wordt enorm gerust gesteld !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Perfect. Goede voorlichting, keurige uitleg, nette prikjes, lekker efficient. De enige verwondering betrof de organisatie. Paar keer misverstand over datum en tijd, na afloop meerdere telefoontjes of we wilden scoren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima op tijd, goede informatie, helemaal top.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima, je kunt zelf een tijd en dag aangeven. De arts was op tijd en heeft duidelijk weergegeven hoe en wat en welke spuiten en pillen we nodig hebben. Heeft nog info nagestuurd via de mail. Dit was de 2e keer dat we thuisvaccinatie hebben benaderd. Prima! Beveel dit ook anderen aan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik ben zelf verpleegkundige. En de handeling van het intramuscular injecteren ging niet volgens protocol. Zo zag ik dat de arts niet controleerde of hij in een bloedvat zat, alvoor hij injecteerde. Verder echt super fijn dat jullie thuis kunnen komen en ook nog is goedkoper zijn dan de GGD.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp