3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Op 17 maart hebben wij een arts thuis mogen ontvangen voor de vaccinatie's. Aangezien wij vorig jaar ook gebruik van deze service hebben gemaakt en erg tevreden toen waren, hadden we hoge verwachting. Onze afspraak stond tussen 1600-2000 gepland. Aangezien wij een gezin zijn met 5 kinderen, waren wij erg blij dat het op een zondag kon en hebben wij er zoveel mogelijk rekening meegehouden. Om 1400 kregen wij telefoon of wij om 1430 thuis waren. Aangezien ik had aangeven dat op dat tijdstip niet iedereen aanwezig was, moest ik de arts helaas teleurstellen. Dit werd me niet in dank afgenomen. Om 1800 kwam de arts, had ontzettend veel haast, nam weinig moeite om onze kinderen te geruststellen, het voelde gewoon niet goed. De vorige keer was er een arts die ons serieus nam, de tijd voor ons had en de kinderen geruststelde. Ik begrijp dat het op een zondag fijn is om op tijd naar huis te gaan, maar dit had toch een beetje nare nasmaak. Mvg, Anja Leenders

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Keurig op tijd en er werd netjes de tijd genomen om alles goed duidelijk te hebben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Over alles zijn we tevreden: klantgerichtheid, kennis, prikvaardigheden ;)

prima snelle service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring. Enige nadeel is het zeer ruime tijdblok en ‘s morgens pas de mail met een iets kortere tijdblok.

Snelle behandeling. Binnen de afgesproken tijd aanwezig. Vriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super om gewoon thuis alle inentingen te kunnen krijgen, ook in het weekend en ‘s avonds. Heel fijn zeker als er veel gezinsleden ook inentingen nodig hebben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige arts en goede uitleg, goede uitvoering handelingen.

perfecte service aan huis

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles ging prima volgens afspraak. Een dag van tevoren werd zelfs een meer precieze tijd voor de afspraak gemaild. Ook een vraag via de mail werd keurig beantwoord.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service, goede uitleg. Maar ging af en toe wel een beetje snel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geregeld. Snel, thuis, op zondag, vriendelijke dokter. Erg tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het ging prima. De vrouw vertelde nuttige informatie en dacht met me mee.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg positief, de arts nam uitgebreid de tijd voor de toelichting over mijn reisbestemming. Daarnaast was ze erg vriendelijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

logistiek prima, service prima, voorlichting en advies prima, verbinding met klant prima

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dit is echt een uitkomst. Super!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dr Roos was erg open, vriendelijk, bekwaam en behulpzaam. Mijn drie kinderen hebben geen kik gegeven en zelfs mijn dochter van 4 vond het alleen maar gezellig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Binnen het tijdvak was de arts aanwezig. Prima uitleg van de vaccinatie en de eventuele bijwerkingen, inclusief uitleg voor aanvullende zaken. Fijne ervaring met Thuisvaccinatie.nl

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg vooraf. snelle afhandeling, prettige arts.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vakkundig en goede uitleg, de arts mag alleen wel wat meer lachen

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp