4 sterren: goede service, goed behandeld

heel fijn dat het gewoon thuis kan. ik werd goed geinformeerd over alles.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende ervaring. Comfortabel dat dit thuis kan! Goede uitleg over risico’s vakantiebestemming.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Perfect op tijd. Nergens last van👍🏻

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettig contact, goed advies! Vaccinatie paspoort ontvangen, hadden we niet bij onze vorige vaccinaties, geeft goed overzicht.

Top service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

hele goede arts, erg rustig en stelde kinderen op gemak mbt de prikken. Daarnaast nog voorlichting geven over waar we op moeten letten in het reisland.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel en makkelijk zelf bepalen van tijd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig iemand om aan huis te krijgen. We kregen veel informatie en het was een relaxte manier om je vaccinaties te krijgen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

vriendelijke man prikt goed. Jammer hond naar buiten moest.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes op tijd. Goede voorlichting.

Prima!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aardige dame die de vaccinatie thuis gegeven heeft! Geeft alle informatie zelf die je nodig hebt. Aanrader!

prima!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De dokter kwam op tied, heeft de prikjes netjes gezet en me goede verdere toelichting gegeven.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Kwam op afgesproken tijd, gaf prima voorlichting, goed gekeken naar bijzonderheden en eerdere vaccinaties en gaf daarbij passend advies, er was genoeg gelegenheid tot vragen stellen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was goed en vakkundig. Goed advies. Merkte dat hij goede info gaf over de malaria mug. Waar en wanneer de muggen er zijn in dat gebied waar we heen gaan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Arts was keurig op tijd, heeft ons uitgebreid geïnformeerd over de vaccinaties en andere aandachtspunten voor onze vakantie. Het vaccineren zelf gebeurde ook professioneel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik vind de service van thuisvaccinatie heel prettig. Het is heel fijn om op een moment dat jou goed uitkomt, thuis je in te kunnen laten enten. Echter, ik vond het wel een gek idee dat ik van tevoren geen naam van een arts door heb gekregen die mij kwam inenten. Hierdoor kon eigenlijk ieder persoon bij mij aanbellen en de vaccinatie geven. Verder had ik ook geen idee wat ik voor vaccinatie kreeg. Ik wist dat het om Hep B ging, maar geen idee of dat ook daadwerkelijk in het vaccin zat. Ik vond het prettig dat de arts het omhulsel van het vaccin had laten liggen, waardoor ik het achteraf nog kon googlen en ik kon zien dat ik inderdaad een Hep B vaccin ingespoten had gekregen. Mijn advies zou zijn om hier meer inzicht in te laten geven, zodat je er een veiliger gevoel bij krijgt. Wanneer je weet wie je komt inenten en wellicht een foto van de arts toegemaild krijgt, heb je direct een idee of het wel of niet klopt. Daarnaast is het meenemen met het vaccin dat ingespoten wordt wellicht goed, zodat je zeker weet dat je het juiste vaccin krijgt. De arts zelf was heel vriendelijk en dacht mee met waar ik op moet letten als ik in Mexico ben. Ook gaf hij netjes aan dat ik bij de HA nog een keer moet laten checken of het vaccin goed genoeg heeft gewerkt. De ervaring verder was dus wel prettig. Groet, Melanie

4 sterren: goede service, goed behandeld

De service is prima. De vorige vaccinaties was er wel een fijnere arts. De arts die de laatste keer was geweest was erg kortaf en gaf geen duidelijke informatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig, geïnteresseerd en pragmatisch. Prima geholpen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb het hele traject als zeer positief ervaren. De intake op de website was prima, en zorgvuldig. Het maken van een afspraak uiterst eenvoudig en flexibel en de vaccinatie zelf was fijn. We kregen ruim voldoende advies en het was snel gebeurt. Top dus

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp