Gewoon een super service , vriendelijke arts , snel , correct en deskundig

adequaat en snel .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies; vlotte service; sympathieke arts

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk, professioneel, Ivm mijn huidige behandeling tot in de puntjes uitgezocht welke vaccinaties ik wel of niet mag hebben, het waarom ook duidelijk uitgelegd De voorlichting was ook duidelijk. Alles goed geregeld. Ik ben zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fantastische ervaring! Mijn man heeft erg weinig tijd vanwege zijn werk en omdat het ook mogelijk is om in het weekend een afspraak te maken komt dit voor ons erg goed uit! De arts was erg klantvriendelijk, servicegericht en deskundig. Hij heeft ons de avond ervoor nog gebeld om hoelaat hij zou komen!! Ik raad thuisvaccinatie aan iedereen aan! Makkelijk, op tijd en snel!

snel en goed geregeld

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond de uitleg etc prima, super dat jullie op locatie komen!! Kortom ik ben zeer tevreden.

Vriendelijk, snel, zorgvuldig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk en deskundig. Fijn dat dit aan huis kan. Afspraak op korte termijn. 👍

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede informatie op de site. Eenvoudig om een afspraak te plannen. Snelle en duidelijke informatie per mail betreffende vaccinatie voorstel. Duidelijke informatie van de arts. Erg prettig dat dit thuis kan worden geregeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige service, vakkundig fijn bij ons thuis dus ontzettend handig! Kosten direct bij verzekeraar zonder tussentijdse declaratie! Helemaal tevreden, top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

gewoon goed, ze was iets verlaat maar heeft hier keurig over gebeld dat het iets later werd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn dat het thuis kan goede duidelijke uitleg en geen opdringerig gedoe

4 sterren: goede service, goed behandeld

De arts kwam binnen het afgesproken tijdsblok. Hij was vriendelijk en kundig. Evt verbeterpunten: zo mogelijk het tijdsblok verkleinen zodat je nog beter weet wanneer je de arts kunt verwachten en minder lang thuis hoeft te blijven afwachten. Ook zou het fijn zijn als andere medicatie die indirect met de reis samenhangen (bv slaapmedicatie voor de lange vliegreis) ook voorgeschreven zouden kunnen worden. Hiervoor moet ik nu alsnog naar de huisarts.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig binnen de aangegeven tijd aanwezig.Uitvoerige uitleg ontvangen en tevens direct vervolg afspraak gepland. Keurig persoon.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg fijn dat het afspraken thuis gemaakt kunnen worden. De arts was erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom.. Een dikke 10 van ons

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het is fijn dat het allemaal thuis kan op afspraak, helemaal mee eens. Arts heeft zich niet gelegetimeerd, ook niet om onze legitimatie gevraagd. Uitleg over land van bestemming minimaal. Ik kan niet spreken van een consult. En na afloop vaccinaties spullen achtergelaten op de tafel. Wij vonden de arts niet erg sympathiek en hadden het gevoel dat hij er niet veel zin in had. Verder heeft hij de vaccinatie zelf prima uitgevoerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes gebeld dat de man eerder kwam.netjes en goed behandeld duidelijke antwoorden op.mijn vragen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemakkelijk om een afspraak te maken, heel handig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring, aardig mensen. Ze E-mail als reminder was top. Afspraak inplannen ging soepel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima gegaan optijd en lekker achter elkaar ingeënt

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp