4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn dat het in je eigen omgeving kan. Goed en duidelijk uitgelegd. De arts was heel snel klaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede voorlichting, prettige omgang. Fijn dat vooraf nog even werd gebeld voor de priciese tijd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk, duidelijke uitleg, goed aansluiten bij angstige dochter.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service, mooi op tijd, lekker gemakkelijk, goed geprikt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Kan niet makkelijker. Super handig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik werd aan de telefoon goed geholpen met het maken van de afspraak, duidelijk en erg vriendelijk. De mevrouw die bij mij thuis kwam was ook erg vriendelijk, belde netjes van te voren of het uit kwam dat ze eerder kwam. Uitleg over de vaccinaties was duidelijk en ze nam haar tijd. Tevens erg geïnteresseerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uiterst gemakkelijk, thuis als het jou uitkomt. Uitgebreid advies over het gebied dat je gaat bezoeken en waar je op moet letten. Plus de juiste vaccinaties waarbij goed wordt meegedacht; top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was een erg enthousiaste en ervaren medewerker, het was binnen no time klaar en hij heeft ons ook nog extra informatie gegeven over muggen en beten van dieren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ging lekker en snel klaar

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super service en zeer vriendelijke dame die ons de vaccinaties gaf.

Was perfect

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed op tijd gekomen! Zeer tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed contact, snel en vriendelijk. Verschuiven van afspraken is wel een puntje.

4 sterren: goede service, goed behandeld

beleefde en kundige man. Gaf ook informatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Fijn dat dit nu via thuisservice kan! Bezoek is wel echt te snel. Arts leek niet echt tijd te hebben/nemen om vragen te beantwoorden. Was super gehaast en leek geen zin te hebben in vragen. Nogmaal, echt heeeel fijn dat we als klant ontzorgd worden doordat jullie thuis komen. Maar als je echt advies wil mbt tot je reis is er geen tijd voor lijkt het.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles was zo geregeld. We kregen een duidelijk en goed advies. De arts die kwam vonden wij vriendelijk en bekwaam. Ook gaf hij een duidelijke uitleg. Wat we erg fijn vonden was dat ze aan huis kwamen. Kortom, een aanrader voor mensen die op reis gaan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer goede informatie, duidelijke taal, aan huis, deskundig en ook goed betaalbaaar

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfect gewoon, lekker thuis of in dit geval op kantoor.

Uitstekende service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks dat ik op uw vragenlijst alle inentingen uit het verleden heb ingevuld vroeg de arts hier tijdens het bezoek nogmaals om. waarom? Verder prima service en toelichting.

Prima dienst,discreet,betrouwbaar,professioneel,top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Makkelijk en alles als afgesproken

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp