5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Degene die kwam vaccineren is op mijn verzoek even naar het werk van mijn man gereden. Aangezien hij fysiotherapeut is en om 19.00 weer op het werk moest zijn, Konden we niet achter elkaar geprikt worden. Door 5 min verder te rijden was dit wel mogelijk. Topservice!!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

fijn dat er zo snel reactie komt op een mail en dat jullie meedenken in een goede match . Duidelijk advies

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eenvoudig afspraken inplannen, deskundige medewerkers

Duidelijk en vriendelijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijk en vooral duidelijk. We zijn goed ingelicht. Top!

Snel duidelijk betrouwbaar professioneel

werkt prima

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel uitleg, extra info, niks gevoeld, fijne persoon, rustig. Perfect!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geregeld en goede regeling met de zorgverzekeraar

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vlot en duidelijke instructies. Erg snel een afspraak gekregen en een super service aan huis!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima en efficiënte werkwijze.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Arts was niet bepaald vriendelijk bij aankomst.(was ook later) Zei dat we de verkeerde vaccinatie hadden aangevraagd en de vaccinaties die we nodig hadden niet.Verteld dat ik de informatie via kantoor zo gekregen had.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goede service, was op tijd bij mij thuis. Echter was de persoon zelf erg kortaf en niet heel bijzonder vriendelijk. Hij liep ook zomaar weg met nog wat los plastic nog bij ons op de tafel zonder te noemen of we dat weg konden gooien.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring. Alles is perfect geregeld, snel, adequaat, professioneel, voorbereid, etc. Een tip, bel of sms ongeveer 30 min voor feitelijke aankomst.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met thuisvaccinatie was goed, ik heb alleen later gehoord dat wanneer je een reis geboekt hebt via Kras je een DEET product gratis aangeboden zou krijgen. Ik heb een reis naar Mexico via Kras geboekt en geen DEET product aangeboden gekregen, dit vind ik wel jammer

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk en vakkundig te woord gestaan en gevaccineerd. Ook met ons zoontje van 4 werd heel goed omgegaan. Duidelijke uitleg en hij werd helemaal op zijn gemak gesteld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service en super snel geregeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima op tijd, fijne uitleg, prettig inspelend op de spanning bij de kinderen, heel tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles keurig volgens afspraak verlopen. Heel fijn om zo gevaccineerd te worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Makkelijk en goed geregeld.

correct, ervaren,goede voorlichting.

prima arts, snel gewerkt

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer professioneel en een ontzettende vriendelijke arts!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp