5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer gemakkelijk zo thuis en zeer vriendelijke meneer

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede uitleg, extra informatie en neemt alles goed met je door. Volgende keer mogen ze weer komen van mij.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk thuisbezoek, geduld met kinderen, goed voorbereid - top!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top ervaring, aardige en kundige arts, goede tips, op het afgesproken tijdstip en snelle service. Helemaal goed!

4 sterren: goede service, goed behandeld

arriveerde binnen de afgesproken tijd, heeft nog wat tips gegeven waar je op moet letten in het land van je vakantiebestemming.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Inenting was top. Maar ik kreeg ook een folder. In hierin stond vermeld dat personen met een pacemaker extra risico lopen. Blijf nu met de vraag zitten, welke?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ten eerste liepen de afspraken verkeerd. Ten 2e kwam er een respectloze werknemer van thuisvaccinatie bij ons thuis. Ten 3e hebben wij hierover een mail gestuurd en een klacht ingediend. Nu alweer even verder en nog steeds geen reactie.

Prima service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De afspraak was snel geregeld, de dokter was vakkundig en gaf goede informatie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer goed, en lekker makkelijk aan huis

4 sterren: goede service, goed behandeld

Verpleegkundige was op tijd, zelfs voor het afgesproken kader indicatietijd. Ze was deskundig, was duidelijk in haar uitleg en voorzag ons van voldoende informatie. Het inplannen van de afspraak ging gemakkelijk en de afspraak verliep verder ook vlot en soepel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed en deskundige arts met goede kennis over tropische ziekten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Bezoek was erg vluchtig. Prik gegeven en weg. Kon nog net wat aanvullende vragen stellen maar kwam niet uit zichzelf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vaccinatie proces en ook de uitleg is prima. Is alleen lastig dat je niet precies weet wanneer ze komen waardoor je 4 uur "vast" zit

Good advisesand explanation

4 sterren: goede service, goed behandeld

Arts was nog net op tijd, goede uitleg, vaccinaties keurig gezet.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ontzettend makkelijk, een hele fijne jonge man geweest, goede uitleg en netjes geprikt. Precies in de tijd dat aan gegeven was, je kunt er lekker voor thuis blijven en afspraak maken was ontzettend makkelijk!!! Ik beveel het een ieder aan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nette en snelle service. En mooi op tijd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Lekker op tijd, heldere uitleg en plezierige arts.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De thuisvaccinatie was een goede ervaring. De info vooraf was goed, de planning was goed en adequaat, de vaccinatie zelf was deskundig, vriendelijk en ook efficiënt maar niet gehaast. Er was voldoende tijd en aandacht voor de nodige informatie.

Gewoon goed en handig

4 sterren: goede service, goed behandeld

We waren heel blij met de uitleg en ook met de flexibele houding over de starttijd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg prettig om in de thuissituatie voorlichting te krijgen. Niet alleen over de vaccinatie, maar ook handige tips hoe te handelen in geval van besmetting. Prettige arts die duidelijk tijd nam.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp