4 sterren: goede service, goed behandeld

Een rustige medewerker komt langs, neemt voldoende tijd en legt precies en kundig uit wat waarom gebeurt. Bovendien nog enkele nuttige adviezen. Positief.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima , ruim op tijd en zeer vriendelijk geholpen !!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel fijn dat het tijdskader de dag van te voren nog werd verkleind. Hierdoor konden we perfect rekening houden met wanneer de arts zou komen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel en eenvoudig en je wordt goed geinformeerd (zowel vooraf als tijdens de vaccinatie).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Artsen die geweest zijn helemaal niets op aan te merken doen uitstekend hun werk. Alleen jammer als je al klant ben dat je dan telkens weer al je gegevens opnieuw moet aanmelden / intype. En als je heb aangegeven dat je dochter angstig is en of ze daarom op tijd willen komen zodat zei haar spanningsboog niet zo hoeft op te spannen. Dan komen ze ook mooi optijd, alleen jammer als je een nieuwe afspraak maak dat je ook dat weer apart moet aan geven. Voor ons als klant vragen jullie veel van ons. Sorry maar dat is mijn mening.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fantastische service. Accuraat, vriendelijk, netjes en natuurlijk ongelooflijk handig dat het zelfs ‘s avonds en in het weekend kan.

Goede uitleg

Helder, duidelijk, vriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service, vriendelijke vaccinatie-arts en duidelijke voorlichting.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tevreden alles prima verzorgd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke, vlotte, vriendelijke arts. Gaf goede uitleg en prikte snel en vaardig!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima uitleg, fijn om zelf dag en tijd uit te kunnen zoeken, makkelijk met werk en studie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

vlotte service. Prijs consult naar verhouding wel hoog. De arts was binnen een paar minuten alweer vertrokken

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ideaal om op deze manier vaccinaties te krijgen. Veel kennis en voor ons zoontje was het nu helemaal prima. Ik zou het iedereen aanraden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn dat je zelf een tijd en plaats kunt bepalen. Goede communicatie via e-mail.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super service, inenten aan huis wanner het jou schikt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundige arts maar wel erg gehaast. Fijn dat het ook in de avond kan.

Top geregeld

Super arts en service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima. Afspraak moest verzet worden vanuit Thuisvaccinaties maar dat ging in goed overleg. Elektrische auto is een plus. Goede voorlichting

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super gemakkelijk. Afspraak voor meerdere personen. Niemand hoeft aparte afspraak via huisarts. Lekker thuis in huiselijke sfeer. Leuke arts die is geweest en die uitgebreid advies geeft over de vakantiebestemming. Was voor ons al de tweede keer.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp