Zeer prettig .keurig op tijd

men nam alle tijd voor ons. Alles werd goed uitgelegd en mijn angst voor naalden werd serieus genomen. al met al een zeer goede ervaring

Erg goed en bekwaam

Goede uitleg ontvangen en voorstellen gekregen die ik kan overwegen. Vaccineren ging snel en vakkundig. Jammer dat het uiteindelijke bedrag (nog) niet bekend was/is.

Efficient, goed

Goede ervaring gehad, arts was duidelijk en sociaal. Ideaal dat vaccineren gewoon thuis kan!

uitstekende info en behandeling

Prima behandeling, ben heel tevreden daarover

Super dat je je thuis kunt laten vaccineren.

Het was een duidelijke voorlichting. En de spuiten zijn snel zonder pijn gezet.

Snel geholpen en goed voorgelicht.

Prima service, deskundig en vlot geholpen.

Comfortabel en professioneel

Gewoon lekker thuis of op je werk

Heel fijn dat dit zo kan - we runnen eigen bedrijf en hebben eigenlijk geen tijd om naar afspraak te gaan - nu op het werk - beiden tegelijk - hele vriendelijke arts - gezellig gekletst en was zo gebeurd. Kan het iedereen aanraden

Zie onderstaand

Goede uitleg en zeer vriendelijk

Met kinderen minder ervaring

Voor de kinderen was het nogal spannend en daar werd naar mijn idee te weinig rekening mee gehouden door geruststelling of afleiding te geven.

Goede uitleg

Ik kreeg goede uitleg over de vaccinatie en reis brochure om nog door te kijken

Ik je het als zeer goed ervaren.

Het contact vooraf liep heel goed en soepel. Ook eerste telefoon gesprek ben ik goed geholpen en werd er goed met mij mee gedacht en gekeken. Mail contact liep ook snel en soepel. En de afspraak zelf werd ook netjes aangegeven hoelaat zodat je hierop niet te lang hoeft te wachten. Hij was ook mooi op tijd heeft alles goed uitgelegd en gedaan. Ik ben dus zeer tevreden.

Erg fijn ook in uitleg en begripvol met kinderen

Zeker ook als je om hulp vraagt via klantenservice is erg fijn. Je wordt snel geholpen. Voor de kinderen was het fijn te prikken in hun thuisomgeving.

Correct en Snel geregeld

Afspraak snel geregeld online, en vaccinatie binnen enkele dagen thuis verkregen, alsmede de update in het vaccinatie boekje, voor het werkvisum voor Brazilie.

goed geregeld

was super relaxed en professioneel

goede ervaring, duidelijke uitleg

zie boven fijn dat het 'aan huis' kan

Prettige ervaring zeker met prikangst een uitkomst!

Zeer prettige artsen die rustig de tijd nemen, alles goed uitleggen en je geruststellen. Je kan een afspraak maken op een tijd die jou het beste uitkomt en een uitkomst voor mensen met prikangst, ik blijf zeker van deze dienst gebruik maken.

Gemakkelijk

Fijne service

Super goede ervaring

Keurig op tijd, ook nog even een telefoontje vooraf. Goede en duidelijke uitleg en prikt netjes.

Top advies, netjes op tijd, en goed geprikt!

Top advies, netjes op tijd, en goed geprikt!

Uitstekende service aan huis

In eigen omgeving worden gevaccineerd is de beste manier en bijzonder efficiënt!

Zoals afgesproken

adequaat en plezierig geadviseerd en geholpen

de arts was op tijd en professioneel

Het gemak

Met ons gezin thuis geprikt, ideaal, arts komt aan huis, prikt, stempel in het gele boekje en klaar, voor onze vaccinaties boek ik altijd hier

Duurder dan verwacht!

Bij ons thuis is de arts gekomen voor mijn partner en mij; op 1 tijdstip. Je betaald : arts aan huis 1 x , Consult (Arts dus??)2 x, Het UITSCHRIJVEN van een recept(??)2 x , vaccinatie . Dan denk je dat je klaar bent, maar dat is niet het geval! Vervolgens krijg je de voorgeschreven tabletten in de Brievenbus. Dan krijg je een rekening van de apotheek: de tabletkosten(logisch); maar TERHANDSTELLING MET ~BEGELEIDINGSGESPREK???) 2 X 17,51euro Dat je moet betalen voor het uitschrijven van een recept vind ik vreemd.Consulten bij een huisarts/specialist waarbij een recept wordt uitgeschreven, betaal ik toch ook niet?

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp