4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer makkelijk een afspraak te maken. Vooraf duidelijk plan toegestuurd gekregen. Tijdens vaccinatie prima en geduldige uitleg. Vaccineren zeer deskundig gedaan. Lekker snel klaar!

2 sterren: slechter dan verwacht

verkeerde informatie omtrent vergoeding

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel fijn dat het in het weekend kon omdat we allebei werken kost het ons geen vrije dag. De arts die langs kwam was ook heel kundig en gaf ons de nodige advies.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Netjes op tijd en alles duidelijk toegelicht, verliep vlot en makkelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze informeerde alles wat ik kan oplopend goed uit En vriendelijk Zover voor de 1e keer voor een vaccinatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk en kennis van zaken. Stelt je op je gemak. Zeer tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede arts! Ontspannen en met humor. Leuk naar de kids toe en met kwaliteit van informatie. Geen vraag was teveel. Erg prettig. Dank!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel prettig en efficient bezoek van Thuisarts Roos. Ze was precies op tijd en erg vriendelijk (ook voor mijn vriend die wat minder goed met naalden is). De informatievoorziening over de risico's en de benodigde voorbereiding voor onze reis was top! Erg blij mee, met een gerust hart op vakantie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende uitleg en goede informatie .

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Inmiddels 2e keer dat ik gebruikt heb gemaakt van thuisvaccinatie. Ik kan hier alleen maar positief over zijn. Goede communicatie over de afspraken, goede uitleg van de doctoren over de injecties en risico's van desbetreffende land.

Goed en makkelijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima, fijn om dit thuis te hebben

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super goede adviezen en persoonlijke benadering

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aardig en prima aangegeven wanneer de prik kwam. Hij wist ook veel achtergrondinformatie over alle prikken enzovoort.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitermate handig dat je thuis kan worden gevaccineerd, professioneel en efficiënt! Naast de vaccinatie, aanvullende informatie ontvangen over de mogelijke gezondheidsrisico's die wij op onze reis mogelijk zouden kunnen aantreffen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed geinformeerd, en heb er verder geen last meer van gehad.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima geregeld allemaal. Fijn thuis, volgens afspraak en vakkundig advies gekregen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg professioneel, en goeie voorlichting. Ook gerustellend voor iemand die wat meer moeite heeft met spuiten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Als klopt van moment aanmelding tot de nazorg. Fijne arts en heerlijk dat het thuis kon. Erg blij met de tip van de GGenGD dat meningokokken ACWenY ook bij thuisvaccinatie mogelijk was. Aanrader voor iedereen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima op tijd. Gerustellend en duidelijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele vriendelijke arts/verpleegkundige die alles goed klantgericht en servicegericht uitlegt. Daarnaast het prikken goed aanpakt, vooral bij de kinderen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp