3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Heel vriendelijk en duidelijk geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn dokter was een erg aardige man.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg handig, mooi thuis blijven en de dokter komt op afgesproken tijd langs. Keurige uitleg over alles. Heel tevreden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij aankomst bleek dat mijn vorige vaccinaties nog voldeden en dat ik geen vaccinaties nodig had. Eerlijk antwoord.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super makkelijk en je krijg goede uitleg waar je op moet letten en wat je moet kopen. Super goed advies

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De arts was vriendelijk en behulpzaam. Ik heb last van flauwvallen met prikken, daar wist de arts goed mee om te gaan.

Prima ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Makkelijk en snel geregeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlot gedaan, vriendelijk geholpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Keurig binnen de opgegeven tijd kreeg ik mijn injectie. Met royale toelichting en ruimte voor het stellen van vragen. Professioneel en plezierig contact.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijne arts, goede uitleg!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

super tevreden. Goede uitleg en prettig dat ze thuis komen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijn dat je van te voren een sms kreeg met de specifiekere tijd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Positief: keurig op tijd, deskundig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor het eerst gebruik gemaakt van thuisvaccinatie. Ik heb het als zeer prettig ervaren. De professionaliteit en de kennis van de arts is zeer goed en is zeer schappelijk. Ik zou een ieder thuisvaccinaties aanraden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg makkelijk om een afspraak te maken, krijg een tijds indicatie geen reis en wachttijd. Reeds meermaals gebruik gemaakt van deze service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is heel fijn dat het thuis kan, scheelt veel tijd. Ook fijn dat je van te voren de vragenlijst moet invullen zodat bekent is welke vaccinaties je nodig hebt. De persoon die de vaccinaties gaf vond ik niet klant vriendelijk. Hij keek ons in het begin niet aan, was druk bezig met labtop toen hij binnen kwam lopen. Begon meteen vragen te stellen terwijl ik nog niet zat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel maar wel duidelijke communicatie. Binnen de aangegeven tijd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik wil hierbij laten weten dat ik afzie van verdere diensten van Thuisvaccinatie voor mijn gezin. Ik wil dat alle gegevens verwijderd worden en daarvan bewijs hebben. Ik heb grote problemen met degene die u inhuurt in de omgeving van Wassenaar om de vaccinaties te verzorgen. Onbeschoft, te joviaal en een totaal gebrek aan normen en waarden doen me dit besluit nemen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk man met veel humor!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige en snelle service. Alles is goed uitgelegd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We konden erg snel al een afspraak maken en wisten precies wanneer de huisarts langs kwam. We bevelen dit aan iedereen aan!!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp