4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn prima geholpen en prima voorgelicht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ervaring is voor de zoveelste keer. Ditmaal in korte tijd, omdat onze zoon eerder vertrok, met thuisvaccinatie te maken. De informatie over extra maatregelen naar hetzelfde land verschilde wel veel van elkaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service. Goed geregeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ontzettend goede eerste ervaring mee! Vriendelijke, vrolijke jonge man heeft zowel mijn partner als mijzelf ingeënt. Ging erg vlot, netjes nieuw entingenboekje gehad (was bij mij nodig) en goede uitleg. Top dit!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooi op tijd weinig uitleg nodig was een herhalingsprik maar persoon l deed handeling goed

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend voorlichting en top behandeling

Prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede uitleg over vaccinaties en gevaren in het desbetreffende land, erg vriendelijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top, goed geholpen en korte duur!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik vind het prima al hoewel de planner eventueel beter kan, Zovan je bent de 5e of een tracker. Consultkosten niet mee eens bij herhaalvaccins.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Handig thuis bezoek, snel plaatsen van vaccinaties, duidelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super ervaring! Probeerde meteen het ijs met onze zoon te breken. Raden het iedereen aan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ideaal! Op korte termijn een afspraak. Bellen netjes wanneer ze langs komen en zijn heel vriendelijk richting kinderen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Beetje haastige man en dochter erg pijnlijke arm

alles perfect geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Handig om thuis geprikt te worden in avonduren. De uitleg die je anders krijgt over gezondheidsrisico's op reis bij GGD was er niet.

Efficiënt, vriendelijk, zorgvuldig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De dame die bij ons kwam was erg nerveus, kort door de bocht, gestresst èn een soort van dwingend. Zeker voor de kinderen niet prettig.

Geweldige service!!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk en goede uitleg.. Top

4 sterren: goede service, goed behandeld

hele goede service, duidelijk, weloverwogen advies

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer snelle en vakundige service. Duidelijke verstrekking van de informatie en klantgerichte professional

2 sterren: slechter dan verwacht

Helaas werkte het systeem voor een herhaal injectie niet correct. Het is dat ik zélf aan de bel trok anders was er geen afspraak gekomen. Er kwam géén mail en ik kon ook géén afspraak inplannen. De afhandeling door de arts was zeer goed: daarover alleen maar complimenten!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp