heel duidelijk Vooraf extra vragen over mijn ziekte en of de vaccinaties wel mochten.

Het advies en de vaccinatie zelf was zeer goed, helaas wel lang wachten.

Wij hadden gekozen voor vaccinatie op locatie in Amsterdam. Op het tijdstip van de afspraak was er niemand die ons informeerde dat het iets langer ging duren. Dus hebben wij een half uur zitten wachten. Het consult zelf was erg prettig. Goede voorlichting en de vaccinatie zelf was goed en pijnloos.

Inenting

Lang moeten wachten zonder seintje, verder kundig advies en prikje was zo gedaan voor kids en mijzelf

Super service door een deskundige medewerker

Arts was op tijd, gaf goede adviezen en zetten de vaccinatie op een deskundige manier.

Warm, heel aardig voor onze kids en goed gezet de vaccinaties

zie boven

Vlot geholpen.

Vriendelijk en vlot geholpen.

Meer dan uitstekend. De arts was zeer aardig, nam alle tijd en was helder in uitleg. Meer dan goed dus!

Prima adviezen

Zeer deskundige arts

De arts gaf uit zichzelf al flink veel informatie over de vaccinaties. Bovendien kon hij onze vragen goed beantwoorden. Het tijdslot werd goed aangegeven dus we wisten wanneer we hem konden verwachten. Het aanmelden bij thuisvaccinatie was ook erg goed te doen.

Lekker makkelijk

Fijne ervaring wederom en iedereen is thuis aanwezig. Arts neemt de tijd en is een prettige ervaring. Top!

goede service

datum was uitgesteld omdat er tekort aan vaccin was

goed advies en prettig geholpen

Op zaterdag een online een tijdslot geboekt, daarna prettig geholpen en goed advies ontvangen.

Goede communicatie

Het is makkelijk om te regelen en handig dat je zelf thuis kunt blijven. Goede uitleg en communicatie

Hele fijne dienst

We zijn netjes geadviseerd en optijd geïnformeerd. De arts was zeer vriendelijk en heeft heel rustig zijn werk uitgevoerd. Zeker aan te raden mocht je verder van een prikpost af wonen.

Duidelijk verhaal, goede uitleg…fijn thuis

Er werd de thuis genomen , rustig uiteleg voor jong en oud

Erg tevreden

Ik ben heel tevreden over de thuisvaccinatie. Ik kan het iedereen aanraden die vaccinaties moet nemen voor zijn vakantie.

Heel rustig persoon

Het ging heel soepeltjes

Heel goed geregeld!

De arts die thuis kwam vaccineren was ter zake kundig en praktisch ingesteld. Heel fijn om iemand te hebben die dat goed en efficiënt kan!

Fijne rustige arts. Goede uitleg

Duidelijk, professioneel en vriendelijk.

We zijn met ons gezin (mijn man, zoon en ik) bij Thuisvaccinatie geweest voor reisvaccinaties naar Thailand. Alles werd duidelijk en professioneel uitgelegd, en we zijn geholpen door een zeer vriendelijke en kundige vrouw. Een prettige ervaring van begin tot eind – absoluut aan te raden!

Zo fijn iemand aan huis. Die alles netjes in orde maakt.

Snel en kundig

Binnen 10 minuten weer buiten. Prettige service.

Vriendelijk en kundig En op tijd … Blij mee

Prima geregeld

Beetje shabby entree. Verder alles prima

Prima geregeld

Opaallaan 1212