4 sterren: goede service, goed behandeld

Geordende en prettige vaccinatiearts, snel en efficient

Goede service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

erg fijn dat ze thuis komen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Arts kwam binnen aangegeven tijdblok. Duidelijke toelichting en snelle afhandeling

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemakkelijk, snel en gezellige arts. Mooi binnen de tijdvakken langsgekomen en goede tips gegeven m.b.t. de vakantie en evt. extra vaccinaties die nodig zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel en vakkundig worden prikken gegeven en tevens advies. Ik vond het alleen lastige en te ruime tijdvakken. Uiteindelijk is de arts twee keer meteen op het begin van het tijdvak gekomen dus dat was prettig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede voorbereiding en uitleg. Mss volgende keer nog wel bewust de minder actieve zijde prikken..

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vakkundig en efficiënt. Goede uitleg. Wel spierpijn :)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Stipt op tijd. Veel info gekregen. Arts had alle tijd voor ons!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele prettige ervaring om op deze manier onze vaccinatie’s te krijgen. Ook een prima uitleg gehad over alles. Zeker een aanrader op deze manier.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot voor kort waren wij niet op de hoogte van uw bestaan, totdat onze ziektekostenverzekering er ons wees dat alleen de vaccinaties uitgevoerd door thuisvaccinatie en reisprik worden vergoed. Zo zijn bij Thuisvaccinatie uitgekomen. Wij vinden het perfect, we hoeven voor de vaccinatie niet de deur uit en het wordt ook nog vergoed.

kort, bondig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kwam op de afgesproken tijd Gaf veel informatie Makkelijk dat het thuis kan Wij zouden als het weer nodig is zo weer via thuisvaccinaties doen!

Was heel goed en lief.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Online was de afspraak goed te plannen, op afgesproken datum kwam de arts op tijd. Gaf de nodige voorlichting en was accuraat.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf het maken van de afspraak tot en met de afspraak thuis voor de vaccinaties is alles prima verlopen

Erg vriendelijk en duidelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

erg prettig contact, efficient en snel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Lekker snel en makkelijk thuis vaccineren. Geen gedoe om ergens naar toe te moeten. Arts was netjes op tijd en legde alles goed uit. Zeer aan te bevelen.

Duidelijk en snel

Opaallaan 1212