goede service, snel geholpen

Vaccinaties voor 3 kids thuis vlot en goed verlopen. Eerste opgave van tijdsblok van 4u is wel ruim, maar gelukkig de dag ervoor een mail met tijdsblok van 2u zodat je niet een dagdeel thuis hoeft te blijven.

Goede service en vriendelijk, deskundig personeel.

van A tot Z goed, snel en duidelijk geholpen, en zondag aan huis gevaccineerd!

super geregeld

Het is perfect geregeld, alles volgens afspraak en prima uitleg en advies.

Goed advies en goede service

Zeer goed advies voorafgaand aan de afspraak, heldere communicatie over wat we konden verwachten. Leuke arts die de vaccinaties kwam zetten, hij legde alles nogmaals goed uit en gaf aanvullende tips voor op reis.

Snel geregeld en super om het thuis te laten doen.

Goed advies prettig consult

Wij kregen het juiste advies op maat. Onze jongste vond het wat spannend hier was begrip voor en werd de tijd genomen. Zeer tevreden

Goede service, meneer belde dat hij er over +/- 10 minuten zou zijn, snel de vaccinatie toegediend. Echt perfect!

Super goed geregeld

zeer goede ervaring

Vlot en betrouwbaar.

Alles werd vlot uitgevoerd en snel een advies. Op tijd voor de afspraak en vervolg kundig ingepland.

Goed en vriendelijk

We zijn al lang 'klant'. Perfecte service, je hoeft de deur niet uit. Een aanrader.

gemoedelijk en professioneel tegelijk

gemoedelijk en zeer klantvriendelijk !

Perfecte service

Heel fijn dat een arts op een zelf gekozen tijdstip bij je thuis komt voor de nodige vaccinaties. Hij nam de tijd en gaf goede uitleg over de do and don't van de landen die we gaan bezoeken.

Fantastische service !

Wat fijn dat je thuis ingeënt kunt worden! Ik heb drie pubers thuis en het is erg fijn dat we de deur niet uit hoeven om ons in te laten enten . Snel, efficiënt, vriendelijk geholpen ! Ik raad het iedereen aan.

snel en gemakkelijk

thuis gevaccineerd makkelijk en kundig gedaan en voorzien van alle nodige informatie.

Perfect geregeld!

Alles was prima geregeld, zeer professioneel, ongevraagd zeer uitgebreid advies voor de reis. Arts was zeer deskundig. En op zondag aan huis, beter kan niet.

vakkundige, vriendelijke medewerkers

Via website aanvraag gedaan. Via telefoon afspraak gemaakt. Arts/verpleegkundige arriveerde op afgesproken tijd. Hij werkte snel, vakkundig en erg prettig. Voor onze dochter met prikangst werd ruim de tijd genomen. Top !

Makelijk

En correct

Prettig en snel.

Pijnloos :)

Erg fijn en relaxed dat t thuis is en in het weekend.

goede uitleg over wat we kunnen verwachten en waar we rekening mee kunnen houden

Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen bij mijn kennissen en familie, alles keurig geregeld, voortijdig een mail hoe last zij komen, ook vertellen zij waar je om moet denken. Het is echt goed geregeld.

fijne arts, duidelijke uitleg

We hebben wel onze twijfels over de lucht in de vaccinatie, we hebben allemaal nog steeds een pijnlijke arm en horen belletjes suizen...

goed, vooral de arts zelf!

Lastig via telefoon om de arts 'last-minute" te bereiken. De telefoniste was wat terughoudend in eerste instantie, toen ik aangaf dat mijn tijdstip lastig was te halen ivm omstandigheden. Later trok dat bij en was ze erg vriendelijk. Wat mij verbaasde was dat ze zei de arts niet te kunnen bellen, maar gemaild had. De arts gaf later aan, wel gebeld te kunnen worden, en dat ze haar mail niet had gelezen. Wat me logischg lijkt wanneer je aan het werk bent.. Maar goed; misschien is daar een winstpuntje te behalen? Communicatie tussen telefoniste en arts, indien dit soort situaties zich voordoen? Verder uitstekende service thuis, hartelijk dank! Groet M. Nelemans

Prima en vlot

De betreffende jongeman had nogal haast, maar dit was eerder lachwekkend dan storend. Prima!

vriendelijk, kundig, maar gehaast, weinig uitleg gekregen

Wij vonden het feit dat iemand langskwam om prikken te geven ideaal. Deze mijnheer was zoals gezegd vriendelijk, kundig, maar vooral ook gehaast. Naast dat we Deet moeten gebruiken, hebben we van hem geen andere adviezen gekregen, buiten de adviezen over de vaccinaties zelf. Ik dacht dat dat wel de bedoeling was, en ook in de rekening opgenomen was als consult? Ik hoor graag van u, vriendelijke groet, Helma van den Berg

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp