Aardige mevrouw met kennis van zaken die goed kan prikken

Kreeg een kaart van Papua New Guinea waarop staat aangegeven in welk gebied geen malaria voorkomt en dus geen pillen nodig zijn.

Komt aan huis en geeft een zeer uitgebreid reisadvies.

Zeer ervaren en vriendelijk personeel.

Snel en vlot afgewerkt

Snel afspraak gemaakt voor herhaling, dokter vroeg of ze eerder mocht komen, prima. Vlot geprikt en administratie afgewerkt. Perfect zo.

Zeer goed. Mijn vragen werden goed beantwoord. En het gegeven advies ook. De ingeschatte tijd was helemaal goed. De arts was een nette jonge dame.

Heel goed een echte aanrader

Heel goed een aanrader

Fijn, snel, aangenaam

Fijn dat de arts ons van te voren belde of zij iets eerder kon komen. Goede uitleg, snelle en prettige vaccinatie Enige min punt; onze eerste afspraak werd gecanceld waardoor het pas een week later kon

Goede service, vriendelijk personeel met verstand van zaken

Het personeel kon ook komen buiten kantoortijden. Ze waren allemaal heel vriendelijk en wisten precies van de hoed en de rand van de vaccinaties en konden dit ook goed uitleggen. Ze waren snel en hygiënisch.

Geweldig: wat een service

Zeer tevreden over alles! Deskundige voorlichting. Fantastische service. Hier mogen andere organisaties een voorbeeld aannemen. De tijd dat je 3 weken moet wachten op een afspraak en naar een troosteloos wijkcentrum ging slash GGD is voorbij. Dit heeft de toekomst.

Goede service eenngoede uitleg

Snelle goede service. Goede uitleg en info over de vaccinatie en het land

Hele fijne en professionele arts.

Vriendelijk personeel en zeer hulpvaardig

Goede en snelle service en goede info over onze reis gegeven!

Deskundig en gemakkelijk

De titel beschrijft het al... Fijn dat vaccinaties aan huis worden gegeven, met name wanneer je kinderen hebt en/ of vaak een volle agenda.

Goede ervaring

We vonden het erg prettig dat we in ons eigen huis konden worden gevaccineerd op een tijdstip dat ons goed uitkwam. De medewerker van thuisvaccinatie.nl was erg aardig, stelde ons gerust ieder op zijn eigen niveau. Dus voor ons jongste zoontje was hij heel lief en duidelijk in zijn uitleg, met onze puber ging hij gezellig op 1 lijn zitten en voor ons als volwassenen had hij de antwoorden op onze vragen.

Heel goed

Ze komen fijn bij je thuis in eigen vertrouwde omgeving snel geregeld

Heel goed

Super Doc, die helemaal zijn best heeft gedaan om mijn Zoon te prikken, wat niet makkelijk was omdat hij Autisme heeft een bang is voor spuiten

goede service en goede uitleg. Makkelijk thuis je vaccinatie krijgen

goede service en goede uitleg. Makkelijk thuis je vaccinatie krijgen

Stipt op tijd, hele goede service en uitgebreidt geinformeerd.

Hij was mooi op tijd. Heeft ons gedetaileerd geinformeerd en geadviseerd. Excellente service een echte aanrader.

handig in de avond uren

Altijd handig tweede keer dat ik dit deed.

Goed.

Duidelijke communicatie, komt afspraken na, gewoon goed.

de service was uitmuntend, zeer netjes.

onze ervaring met thuis vaccinatie is zeer positief. die dokter? arts? verpleegkundige? was zeer vriendelijk en beleefd. en zeer vakkundig. wij zijn zeer dankbaar voor zijn vaccinatie.

Vriendelijke dokter en keurig op tijd.

Goede service en Vriendelijke dokter

Zeer vriendelijke artsen, geduldig met kinderen.

Na vorig jaar een negatieve ervaring te hebben gehad, doordat de arts niet de tijd nam voor de kinderen, heb ik een verzoek gedaan voor een vrouwelijke arts. Gisteren was het zover. En ondanks dat prikjes nooit leuk worden, was deze ervaring vele malen beter. Dana nam de tijd, straalde rust uit en probeerde waar kon de kinderen gerust te stellen maar gaf ook ons wat tijd en ruimte om dit voor elkaar te krijgen. Dit was echt heel fijn. Er was nog een collega bij waarvan ik even de naam ben vergeten (excuus) welke mij goed heeft geadviseerd mbt een herhaling. Kortom, echt heel fijn!

Snel en goed consult

Duidelijke uitleg gehad van de arts en daarna de inentingen gekregen.

Snelle en duidelijke afspraak. Ook prima contact via e-mail mbt vragen en aanvullende informatie. Fijne arts.

Top !!

Prima geregeld !! Invullen gegevens via duidelijke kaders. Afspraak prima op tijd. Mail werd direct beantwoord.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp