Zeer prettig, heel fijn met kinderen in de eigen omgeving!

Zeer prettig, ideaal in de eigen omgeving, dat stelt kinderen echt op hun gemak. Netjes binnen het afgesproken tijdsblok. Duidelijke informatieverstrekking.

Prettig om buiten werktijden te kunnen afspreken.

Wij zijn uitstekend geïnformeerd en de uitvoering ervan verliep ook goed. Dank daarvoor. Hartelijke groet, Jeanet scholtens

Super service

Hele aardige verpleegkundige. Gaf advies met aandacht en helemaal prettig dat het gewoon thuis aan de keukentafel is. Helemaal top!

Goede en snelle uitleg en vaccinatie.

Degene die kwam vaccineren is misschien tien minuten binnen geweest. In die tijd heeft ze netjes alles uitgelegd, mij gevaccineerd en de juiste medicatie voorgeschreven.

Perfect!

Heel goed en zorgzaam

Ik ben tevreden

Erg makkelijk en volledige uitleg

Erg plezierig

Aardige meneer, alles goed uitgelegd. Heel kind vriendelijk.

Goed advies & neemt de tijd

Goede service en advies. Erg fijn dat het thuis kan en ook in de avonduren.

Professioneel en vriendelijk

Mijn laatste alternatief om voor mijn reis naar Turkije gevaccineerd te kunnen worden is goed bevallen. Wist niet dat dit er was en dat dit zondag avond kan. Iets duurder als in het ziekenhuis maar vergeet je eigen tijd en reiskosten niet!

Het ging snel, duidelijk en gemoedelijk

De arts kwam binnen en had alles direct bij, ze had alles goed uitgelegd en verteld wat ze ons zou aanraden om nog te halen bij de apotheker, daarna werden de prikken gezet en ging ze weer.

Goede service en duidelijke uitleg

Handig makkelijk en perfect

Goede uitleg en afspraken!

Netjes binnen het tijdsbestek wat ons was opgegeven kwam de arts bij ons thuis. Heel handig! Dus ook in de avond.

Onze ervaring mbt het inplannen en email contact met het bedrijf is matig. De datum prikken maakt het lastig omdat er weinig keuze is, weekenden kunnen niet omdat er dan geen rondes worden gereden. Dat snappen wij op zich wel maar het is niet wat er in eerste instantie wordt uitgedragen naar de klant. De service was de arts was echt uitstekend en kundig. Veel informatie gekregen, rustig de tijd genomen ook naar onze kinderen toe heel rustig en correct. Wij zouden vanwege de service thuis, de vaccinaties, jullie aanraden. Op basis van inplAnnen van de afspraak daar moet nog wel een verandering komen mi.

Super service

Goed advies, professioneel en prettige communicatie.

Prettig dat het zelfs op vrijdagavond kan. Professionele omgang en toch spontaan.

Erg klantGericht

We waren iets te laat voor de afspraak maar het werd erg goed opgelost. Dank!! We gaan jullie aanbevelen.

top

goede en vlotte service

Super vriendelijk en duidelijk!

Prima, alles conform afspraak

Voor de 2e keer inentingen etc geregeld via Thuis vaccinatie. Ook dit keer zeer tevreden

Handig

De afspraak inplannen ging makkelijk en keurig binnen dat tijdvak kwam diegene die de vaccinaties uitvoert. Dat was een beetje een verstrooid persoon die chaotisch over kwam. Maar het prikken ging prima!

Op tijd, snel en fijne medewerker.

Duidelijke uitleg.

Ook een vriendelijke arts en fijn dat ik thuis kan blijven.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp