De arts kwam binnen het genoemde tijdsbestek. Hij was zeer vriendelijk en maakte een vakkundige indruk. Hij gaf antwoord op gestelde vragen. Als er iets aan te merken was dan was het misschien dat hij een wat gehaaste indruk maakte.

Zeer gemakkelijke manier om aan je vaccinaties te komen

Prima voorlichting. Flexibel. Mijn man en ik moesten nog een inenting wat ik niet had aangegeven, maar kon toch. Keurig binnen de tijd. Ruime keuze mogelijkheden voor een afspraak.

Goede uitleg van adviezen en kennis

Makkelijk, je hoeft de deur niet uit voor de vaccinaties. Goede uitleg wbt adviezen en kennis. Ik zou jullie iedereen aanbevelen.

Respectvol, informatief en kundig

Punctueel kundig en respectvol

ideaal dat het thuis kan

Deskundig Goede uitleg Ideaal dat het thuis kan

Ok

Ok

Snel en perfect geregeld. Goede service, klantvriendelijk

Snel en perfect geregeld. Ideaal dat ze aan huis komen. Ik heb gebeld met een vraag, ze waren goed bereikbaar, klantvriendelijk en ik had snel een antwoord op mijn vraag. Ik raad hen aan 👍

Heel erg fijn,vriendelijk,behulpzaam

Ideaal, voor het hele gezin

Goede uitleg, en fijn voor de kinderen doordat ze in vertrouwde omgeving de prikken krijgen

Makkelijk en snel geregeld, je hoeft de deur niet uit.

Duidelijk en goed geregeld.

handige service

fijne service dat dit aan huis kan, handig voor chronisch zieken. Wat ik wel zeer kwalijk vond is dat mij per mail gevraagd werd wat ME was ( mijn ziekte) terwijl dit al zo'n 20 jaar een pfficieel erkende ziekte is !! ik dacht nog nou ja, een secrtaresse kan het misschien niet weten. Maar toen de arts thusi kwam vaccineren zei de arts uit zichzelf dat hij ook niet wist wat ME was en "trouwens mijn vrouw ook niet die ook arts is" !!! Sorry, dit vind ik echt niet goed !!Als jullie artsene als personeel hebben dan horen zij toch echt wel de bekende aandoeningen te kennen. Ik ben zelf tandarts en ik zou het zelfs kwalijk vinden asl een van mijn collega's niet zou weten wat ME is. Ik vroeg hem nog : vraag je dan ook aan een MS patient wat die afkorting betekent ? Nee dat wist hij dan wel. Ik vind het niet getuigen van professionaliteit ! En moet zeggen dat ik me dan dus ook afvraag of ik het juiste vaccinatie advies heb gekregen. ME heft ook nl alles te maken met verminderde afweer etc. Als men al niet eens weet wat de aandoening is ...... Bovendien moest ik voor mijn zoon die geen vaccinatie hoefde ook consult betalen. Terwijl de arts toch al moest komen voor mij dus er was geen exttra moeite. Als een extra persoon dan geen vaccinatie hoeft vind ik niet dat er nog een consult betaald hoeft Mijn antwoord op onderstaande vraag of ik jullie zou aanbevelen is daarom: als u iets mankeert: , niet doen. Bent u gezond: prima ! B

Zeer aangenaam

Bezoek van de artsen die wij hebben gehad zijn zeer vriendelijk

Gemakkelijk

Wanneer je met meerdere personen gelijktijdig een enting laat zetten, vind ik de prijs om deze te laten zetten hoog. Binnen 15 min. is het gepiept en ben je voor vier personen totaal voor het zetten alleen ongeveer €100 armer.

Goed, snel en duidelijk. Top!

Top!! Je kan zelf bepalen waarneer ze komen. Avonden zijn ook geen probleem. Heel duidelijk en snel. Zou het de volgende keer zeker ook weer op deze manier doen.

zeer goede service

wij hebben als perfect ervaren en ze was vriendelijk en een goed advies

Zorgvuldig, klantvriendelijk en bekwaam

prima!

Makkelijk, snel en vriendelijk personeel

Alles werd goed en duidelijk uitgelegd.

Prima. Aanrader.

Prima. Aanrader.

Deskundige arts, maar lang wachten door gebrek aan communicatie

Het ideale aan thuisvaccinatie is de mogelijkheid om zelf te kiezen wanneer het vaccineren het beste uitkomt. Zelf had ik gekozen voor het tijdsvak 12-16, maar omdat ik 16.30 nog niets had vernomen van mijn arts heb ik thuisvaccinatie gebeld om te informeren. De arts bleek autopech te hebben, maar kon nog voor 8 uur langskomen. Pas na 8en werd ik door de arts zelf gebeld dat hij rond half 9 er zou zijn. Het consult zelf verliep snel en de arts was deskundig; de vaccinatie was zo gezet en de bijbehorende voorlichting uitgebreid en toegepast op de persoonlijke situatie. Helaas doet de communicatie voor mij af aan de ervaring: de arts zou contact moeten opnemen voor wijzigingen in de afspraaktijd, maar door gebrek hieraan heb ik van 12 tot 8 moeten wachten op een afspraak die pas half 9 plaats vond.

Deskundig advies en persoonlijke benadering

Erg prettig de arts thuis te ontvangen. Deskundig advies, nam ook veel tijd om vervolgvaccinaties te bespreken. Ik zou het zeker volgende keer weer doen!

Prettig en deskundig

Ik ga met mijn twee kinderen naar Thailand. In de avond kwam een arts van Thuisvaccinatie. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd. De kinderen werden op hun gemak gesteld. Bedankt voor de goede informatie en service

Fijn, snel en informatief

Fijn, snel en informatief

Heel duidelijk! En lief geprikt! Het deed helemaal geen pijn!

Top! Goede uitleg aan ons en de kinderen! Heel vriendelijk en duidelijk!

Vakkundig en netjes

Ze was prima binnen de tijd dat ze aangegeven had was netjes en legde heel rustig uit wat de beding was en of we nog vragen hadden

Efficiënt, nauwekeurig

Fijn dat er meegedacht wordt over het tijdstip van herhalingsvaccinatie. En dat daar de door mijzelf gemaakte afspraak op aangepast kon worden. En ook heel fijn dat over het tijdstip gecommuniceerd kon worden. Zo werd het tijdsbestek waarin de arts kon komen naar twee uur gereduceerd ipv drie uur.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp