Uitstekend!

Uitstekende, snelle en professionele service

Erg makkelijk en duidelijk consult!

Voor de reis naar mexico nog een vaccinatie nodig. Geen tijd en zin om elders een afspraak te maken. Online de vragenlijst ingevuld en hier kwamen een aantal aanbevelingen uit. Eenmaal thuis tijdens het consult geen verkoop praatje om nog andere vaccinaties te nemen. Ging allemaal erg snel maar ook heel duidelijk. Zeker aan te raden.

Heel fijn dat jullie aan huis komen

Snel efficiënt en makkelijk

Perfect geregeld

Zeer goed consult . netjes , correct en goede uitleg .

Snel geregeld , professioneel en op tijd

Nu voor de 2e keer het hele gezin laten vaccineren voor een verre reis. Via de website kan je alle vaccinatiegegevens doorgeven waarna een advies op maat volgt. Ze denken actief mee en geven alle info die nodig is. De arts kwam mooi op tijd in het weekend, was leuk met de kinderen en alles was zo achter de rug.

Professioneel en vlot

Zeer deskundig en vlotte behandeling

Warm

Vriendelijk behulpvaardig goede uitleg.

Goede uitleg en behandeling

Goede snelle service

De vaccinaties werden goed en duidelijk uitgelegd. Ook werden ze erg snel gegeven en voelde ik er vrij weinig van. Professionele service.

Erg tevreden

Dit is al de tweede keer dat ik me zoontje in hebt laten inenten. We zijn erg tevreden op tijd en ook leuk met kinderen. Je hebt ook veel keuze uit tijden en dagen erg fijn.

Heel erg fijn

Heel fijn dat dit thuis kan voor onze kleine kids, het is toch al wat dat ze een prikje krijgen maar in eigen vertrouwde omgeving is dat een stuk prettiger.

Perfecte service

Alles werd goed uitgelegd en uitgevoerd. In alke rust thuis 👍👍👍👍👍

Makkelijk en proffesioneel

Op een zondagochtend,thuis ingeënt. Er werd genoeg tijd voor uitleg en tips genomen

Super makkelijk....vriendelijke uitleg

Goed en praktisch

Gegevens invullen voor een heel gezin is even een klusje Daarna zijn we goed geholpen en ijn we ontzorgd over de vaccinatie mogelijkheden. Afspraken zijn stipt nagekomen.

Correct

Prima en vakkundig personeel

Snel.

Hij kwam en was heel snel weer weg . En ik een paar spuiten verder . Heb direct gevraagd of het iets .rustiger kon . Hij wilde de file voor zijn ?.? Hij belde later nog op uit de auto . Was wat info vergeten door te geven . Dit had dus wel iets beter gekust . Maar over het feit dat ik ,de spuiten Thuis heb gekregen tevreden thuis . Heb later gehoord dat er een ander soort malaria pillen zijn Ivm dep die beter zijn ??

Het was een aangename ervaring. alles werd uitgelegd en we kregen de vaccinaties op een fijne manier.

Vriendelijk personeel, beetje onhandig dat ze aan huis komen.

Ik vind het onhandig dat jullie aan huis komen, en dat je daarin geen tijdstip af kunt spreken. Handiger is het wanneer je gewoon naar een kantoor kunt gaan op een afgesproken tijd. Niet alle punten die als adviespunten op de site stonden zijn besproken, ik ben er zelf ook een vergeten, maar de medewerker ook. De medewerker was vriendelijk en kwam binnen het afgesproken tijdsbestek.

Fijn en praktisch

Zo makkelijk kan het zijn. Gewoon thuis allemaal de jnodige, uiste vaccinaties krijgen. Super handig. Geen wachtruimte of ziekenhuisbezoek hiervoor meer nodig.

Prettig aan huis

Snel online geregeld. Duidelijke info op de website. Heel fijn dat er iemand thuis komt en dat het op verschillend rondblikken over de dag en avond is af te spreken.

Top en niks te klagen.

Het was de 1e x dat wij ons thuis hebben laten vaccineren, maar dit is ons super bevallen. We kregen goede uitleg betreft de vaccinatie en waar we evt. nog rekening mee moesten houden. Het is zo goed bevallen dat we nog 2 hebben aangemeld om zich thuis te laten vaccineren. Ik weet waar we voor de vervolg vaccinaties terecht kunnen....

Hele fijne en begripvolle arts ivm prikangst zoon.

Onze zoon heeft een hele erge prikangst, maar de arts was zeer begripvol. Heel rustig en er was voldoende tijd. Zo fijn dat het gelukt is.

Prima service aan huis

Niets op aan te merken