Snel, alert en zorgvuldig!

Vanuit de organisatie zelf is de geboden dienstverlening goed. Zorgvuldig, alert en snel. De vaccinatie arts had echter weinig tijd, was ongeduldig en stak dit niet onder stoelen of banken. Cliënten bejegening is echt een verbeterpuntje. Of de uiteindelijke oorzaak bij de interne organisatie ligt of aan hem, kunnen jullie zelf het beste beoordelen.

deskundig, vriendelijk, klantgericht, thuis, tijdafspraak

deskundig, vriendelijk, klantgericht, thuis, tijdafspraak

De arts was vriendelijk. Gaf nuttige informatie. Voerde de handelingen goed uit. Ideaal, thuis vaccineren!

Heel makkelijk dat ze aan huis komen

Goede service en dan ook nog op zondag

Snel en gemakkelijk

Je behoeft helemaal niet van huis en een goed tijdslot.

Duidelijk, snel en vriendelijk

Super service, heel klantgericht!

Fijne, vriendelijke arts, met heel veel bruikbare informatie. Goed advies over de benodigde vaccinaties en voorzorgsmaatregelen. Ik zou t iedereen aanbevelen om (vooral voor de kinderen) thuis in vertrouwde omgeving de spuiten re zetten.

Prima snelle en nette service aan huis.

Prima snelle en nette service aan huis.

vriendelijk en snel

Deskundig en snel geholpen

We waren tevreden

Wij waren tevreden met alles hij was alleen een beetje te laat maar dat kan geburen

Snel en bedreven in vragen en antwoorden

Ons ervaring was zeer positief hoe snel men actie onderneemt binnen een paar dagen was alles geregeld en achter de rug

Goede service. Heel fijn aan huis. Geen omkijken meer

Duidelijke uitleg gekregen! Zeker een aanrader.

Super goede uitleg en fijn dat je van je werk niet vrij

Was erg goed goede adviezen en duidelijk

Klantvriendelijk en kundig

De afspraken waren snel gemaakt en we kregen goede aanvullende informatie tijdens het consult.

Perfecte en vriendelijke service

Zeer vriendelijke en deskundige arts.

Super snel en goed advies.

Ik wist pas kort van te voren dat ik naar Africa moest, dus rondgekeken om mijn noodzakelijke vaccinaties te kunnen krijgen. Bij Thuisvaccinatie kon dat. Komen zelfs in het weekend. Ongevraagd aanvullend advies van de persoon welke bij mij thuis kwam. Echt super!

?

In 1e instantie leek het een man met een automatische piloot; kwam binnen; speelde zijn verhaal af in een snel tempo af; we keken elkaar aan en vroegen nogmaals wat de bedoeling was. Hij was daarna duidelijk en heeft het opnieuw toegelicht en tips gegeven. Vaccinatie was prima; 4 personen ieder 3 vaccinaties; de laatste ging een deel vd vloeistof over de arm; door de gehaaste gedrag niet meer gevraagd of dit kwaad kon.

goede service en zeer vriendelijk personeel

Snel en efficiënt te werk gegaan. zeer vriendelijk personeel!

Heel fijn

Snel, professioneel, fijn

Goede en duidelijke service

Behandeling snel en tijd voor vragen

Goede service.

Prima uitleg. Makkelijk dat het thuis kan worden verricht. Ik vind het voor een gezin van 5 wel een kostbare aangelegenheid.

Gemakkelijk, zorgvuldig en professionele

Arts kwam conform online gemaakte afspraak die per mail was bevestigd. Was kundig, vriendelijk en nam de tijd voor vragen. Vaccineren verliep prima.

Uitmuntend

Prettig dat je de vaccinatie in eigen omgeving kunt krijgen. Zeker voor kinderen. Hij kwam binnen de afgesproken tijd. Eventuele vragen werden ook beantwoord. Vriendelijke arts.

Top service! Ideaal dat de arts aan huis kom!

Top service! Ideaal dat de arts aan huis kom! Makkelijk bereikbaar!

Goed snel en duidelijke uitleg

Conform afspraak en op tijd. Duidelijke uitleg.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp