Snel en effectief

Heel goed

De arts was deskundig en heeft eea goed uitgelegd. Ik vind dit een heel mooie en makkelijke manier om de inentingen te ontvangen. De herhalingsvaccinaties heb ik ook al ingepland.

Goede service!

De tijdsplanning klopte en de arts was zeer accuraat

duidelijk en makkelijk.

aanvraag via website gaat snel en ook communicatie nadien is tijdig en correct. Bezoek van de arts ging ook goed. Vaccinatie in de thuisomgeving is prettig, zeker voor onze kinderen.

Ik zal dit bedrijf aanraden, ideaal dat ze thuis komen!

Heb heel tevreden, afspraak maken ging vlot en het inenten ook. Zou het de volgende keer weer doen.

Makkelijk, snel en handig te plannen

Wij zijn zeer tevreden over het thuis vaccineren. Het plannen gaat handig en het vaccineren gaat snel.

Uitstekende service

Deskundige voorlichting en erg prettig dat dit in de thuissituatie kan en naar mijn idee ook voldoende tijd om al mijn vragen te stellen aan een vriendelijke arts.

Fijn personeel en nog fijner in eigen omgeving

Heel fijn om thuis ingeent te worden . En vriendelijke artsen die kwamen.

Vriendelijke zorgverlener, goede informatie.

Ik kon binnen korte termijn een afspraak maken, wat prettig is. Je krijgt een tijsindicatie van 2 uur, die vind ik aardig ruim. De zorgverlener was heel vriendelijk en gaf mij goede informatie.

Prima!

Prima op tijd. Snelle prik en geduldig met de kinderen.

Goed op tijd

Snel handelen en bruikbare info gekregen

Super fijne ervaring

Zeer handige service, correcte uitvoering

De afspraak kon op korte termijn geregeld worden op een voor ons handig tijdstip (zondagavond). De arts kwam op de afgesproken tijd en gaf duidelijke voorlichting.

top

prima, maar niet zeuren om uitgebreide zinnen en ervaringen, want dan vul ik het de volgende keer niet weer in

Snel en accuraat

Prima, geen bijzonderheden.

Makkelijk aan huis, vakbekwame medewerker

Enige kanttekening was dat er niet zoveel keuze was in de weekenden in onze regio daarom door de week moeten plannen waardoor onze kinderen op en neer moesten komen van hun studie adres.

Goede en snelle service

Prima. Aardig personeel, goed advies en snelle werkwijze. Was zo gepiept!

Prima service, snel en professioneel!

Op tijd, snel. Vooral met jonge kids fijn dat het thuis kan. Iets meer aandacht graag voor de uitleg.

Fantastisch

Vakkundig Eenvoudige uitleg naar de kinderen wb ziektes in het betreffende vakantieland Voldoende tijd nemen voor angstig kind Prettig in eigen omgeving Alles vlot en snel geregeld

Gewoon super geregeld!

Alles is goed geregeld. Het aanmelden gaat makkelijk, de communicatie is goed, de arts is op tijd op de afspraak aanwezig en geeft hele volledige informatie. Zeker aan te bevelen.

Makkelijk, betrouwbaar en snel.

Voor de 2e keer thuisvaccinatie. Wederom prima geregeld. Bij aanmelding moet je wel eerst veel gegevens invullen maar het scheelt dat dan de vaccinatie zelf zo gepiept is.

Iets vervelends als vaccineren wordt zo aangenaam mogelijk gemaakt

Ik ben erg blij met de informatie die ik heb gekregen over waar ik op moet letten tijdens mijn reis, hoe ik hier het beste mee om kan gaan en waar ik wel en niet voor ben gevaccineerd. Het is ook erg fijn om te horen dat je altijd kan bellen voor vragen, advies en eventueel extra vaccinaties. Zo bij je thuis laten vaccineren helpt je ontspannen en is bovendien erg snel. Ik zou het zeker andere mensen aanbevelen!

Op tijd, duidelijk en vriendelijk:)

Zie boven

Perfect geregeld!!

Alles is super geregeld en goede informatie gekregen wat betreft de ziektes van het land waar we naar toe gaan.

Rustig, veilig thuis en gezellig

Aardige arts, was even een gezellig praatje en het prikken was zo gebeurd

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp