Prima goede service

vriendelijk duidelijke uitleg ruim optijd

vriendelijk duidelijke uitleg ruim op tijd.

Hele goede service en vriendelijk personeel!

Ik had een afspraak tussen 16:00 uur en 20:00 uur. Ik heb niet veel langer dan 16:00 uur hoeven wachten, want het personeel was hartstikke op tijd! Voorafgaand de vaccinaties kreeg ik een goede voorlichting over welke prik wel en niet nodig was. Daarnaast stelde deze meneer mij hartstikke gerust over de prik, en nam daar ook de tijd voor. Kortom: ik ben erg goed geholpen en daarom ontzettend tevreden over de service!

Zeer goede service, professioneel, perfect dat men bij je thuis komt.

Perfecte constructie: terwijl wij zaten te eten, werden we gevaccineerd, vaccinatie arts kwam exact op tijd. We kregen precies de informatie die we nog wilden, vaccinaties konden ter plekke nog worden gewijzigd (Mazelen moest 1 van ons toch krijgen), zeer professioneel, zeer ervaren arts. Echt top.

Super makkelijk en effectief

De medewerker kwam mooi op tijd. Hij was vriendelijk en 'to the point'. Het was zo gepiept. Ik ben blij dat deze service bestaat!

Gemakkelijk en zeer vriendelijke arts

Het is erg gemakkelijk dat je een afspraak kunt maken op het internet. Je wordt goed op de hoogte gehouden. De arts die langskwam was zeer vriendelijk en heeft fijn gevaccineerd

Vriendelijke mijnheer met goede informatie. Vooraf telefoontje wanneer hij zou komen

Zoals vorig jaar een goede behandeling.

Gemakkelijk en prima

De man kwam binnen de gestelde tijd, was aardig, duidelijk en efficiënt. Prima ervaring.

Heldere rustige toelichting!

Zeer prettig dat je vanaf de eigen keukentafel gevaccineerd wordt. De arts neemt alle tijd voor een heldere en rustige toelichting.

Makkelijk, vriendelijk en goed geregeld

Prima! Vriendelijk

Het verliep sneller dan ik had verwacht, verder prima

Perfecte en snelle service aan huis

Makkelijk afspraak maken, op korte termijn. Ideaal dat het aan huis kan in de avonduren en zelfs op feestdagen.

Makkelijk en goed.

Makkelijk en goed geregeld, ze kwamen zelfs op Hemelvaartsdag. De kinderen werden goed afgeleid (die zijn namelijk niet dol op prikken).

Ideaal,leuke arts ,zo klaar

Nu voor de 2e keer .perfect .

Aardige arts, toegankelijk, vriendelijk, goed op de hoogte

Zeer vriendelijke, vrolijke en vakkundige medewerker die de prikken kwam zetten

Dit is werkelijk de eerste keer dat ik totaal niets heb gevoeld van de prikken. De medewerker was daarnaast ook nog eens zeer vrolijk, beleefd en vriendelijk, en wist ook prima om te gaan met de angst voor naalden van ons kind. Als iedereen zo zijn werk zou doen zou de wereld er een stuk gezelliger van worden!

Super netjes geregeld

Keurig binnen het afgesproken tijd vak goede voorlichting netjes geregeld perfect dat het ook op zondag kan.

Geweldig!

Vriendelijke gozer! Beantwoordde ook vragen van andere gezinsleden die niet een afspraak hadden. Top service!

Werd netjes van tevoren gebeld of de arts eerder kon komen. Goede deskundige arts die ook nog aanvullende informatie gaf. Werd prettig geholpen en vond het een hele goede service dat dit thuis kon.

Goed en snelle service

Lekker snel en informatief. Goede service

Erg vriendelijke man, vlotte babbel. En van de vaccinatie niks gevoelt

De arts kwam mooi op tijd, gaf duidelijke uitleg en onze meiden werden gerustgesteld. Consult verliep vlot en duidelijk. Zeer tevreden!

Perfect, op Hemelvaartsdag onze vaccin tegen buik***** gehad

Dit was volgens mij al de 3e keer. Ideaal, op de zaterdagen was er geen arts bij ons in de buurt, maar op Hemelvaartsdag wel. Dat kwam voor ons prima uit. Vriendelijke arts, prik snel gezet en goed advies. Het is heel efficiënt.

goede communicatie over de afspraak en duidelijke uitleg.

Op werkdagen hadden we niet veel tijd, dus hebben we een afspraak in het weekend gemaakt. Ideaal.

Prima geregeld, vriendelijk en adequaat.

Binnen gegeven tijdsvak gearriveerd, heldere uitleg en prettig in kontakt.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp