goede service en vriendelijk personeel

2 erg aardige medewerkers waarbij de service ook goed was.

Makkelijk afspraken maken, duidelijke voorlichting

Het maken van een afspraak en de terugkoppeling daarna is keurig geregeld. De arts geeft duidelijke voorlichting en advies.

Snelle en fijne manier op vaccinaties te krijgen.

Enthousiaste arts. Stelt je gerust en benoemt goed wat hij gaat doen. Denkt aan zijn hygiene en maakt een leuk praatje!

Gemak en goed advies

Je kunt zelf tijd en plaats bepalen. Gemakkelijk dus !

Zeer goed wij hadden onze afspraken nogal strak gepland. Hij maakte zeer veel haast om alles zo snel mogelijk te regelen fijne omgang

Handig, Snel en deskundig

Vriendelijk en duidelijk. Handige service aan huis.

Prima, goede communicatie

Alles is goed gegaan, we zijn voldoende op de hoogte gebracht en tevreden over het thuis bezoek. Heel fijn dat dit op een zelf gekozen tijdstip incl avond kan.

Prima service aan huis

Vriendelijke kundige arts. Zeer vaardig in injecties !

Vriendelijke vrouwelijke arts, keurig op tijd en vaccinatie ging uitstekend

Vlak voor onze vakantie naar Egypte bleek toch mijn DTP vaccinatie niet meer afdoende te zijn. Ook onze zoon moest nog een hepatitis vaccinatie. Door vrij late aanvraag helaas niet meer in de avond mogelijk. Bij de dagafspraak is de planning waarin de arts komt voor vaccineren wel wat aan de ruime kant. Wij moesten daarvoor een groot deel van de ochtend beschikbaar zijn (9.00-13.00). Pas de ochtend zelf hoorden we dat vaccinatie tussen 9.35-11.35 zou zijn. Maar verder zijn we dik tevreden!!

op maat

fijn dat er iemand op een door jou te bepalen tijd komt om de vaccinaties en advies te geven.

Zeer goede service en erg vriendelijke arts.

Zowel deze keer als de vorige keer, vriendelijke mensen. Voor ons en ook voor de kinderen (15 en 16 jaar).

Snel en goede service

Fijn dat jullie langs kunnen komen in de avonduren, al vind ik de marge van 4 uur best lang.

Buitengewoon professioneel en vakkundig.

Alles goed georganiseerd. Vaccinatie zetten was geheel gevoelloos. De informatie die wij kregen was uitmuntend.

Goede voorlichting, veel gemak van thuis vaccineren

Goede voorlichting, veel gemak van thuis vaccineren

Service aan huis geweldig, service site kan beter.

Dit was de 2e keer dat wij gebruik maakten van Thuisvaccinatie.nl en wederom was de service goed. Wat ik dit jaar merkte is dat wanneer je een afspraak hebt gemaakt en je wilt een wijziging aanbrengen wat betreft personen, dat dat niet kan! Je moet een aparte afspraak maken en dan via een mail verzoeken of je de 2 afspraken kunt koppelen. Dat ging eerst niet helemaal goed, uiteindelijk wel. De arts die bij ons thuis had in zijn systeem wel 2 namen dubbel in zijn afspraak staan. Heeft hij aangepast.

Alles perfect op tijd en in vertrouwen uitgevoerd

Goede website, duidelijke uitleg vooraf en thuisbezoek mooi op tijd

Zeer eenvoudig en snel geholpen aan de benodigde vaccinatie.

Zeer eenvoudig en snel geholpen aan de benodigde vaccinatie. Ideaal om dit thuis te kunnen doen!

Fantastische service!

Een erg goed advies gehad! Hele rustige benadering en helemaal niets gevoeld van de injectie. Ik ben namelijk heel erg angstig voor vaccinaties. Geweldige service en de site is eenvoudig in gebruik.

Super goede, vriendelijke service, ik raad het een ieder aan.

Professioneel, kundig en vriendelijk

Heel plezierig om in je eigen omgeving met kinderen de vaccinaties te krijgen. Daarbij is er ook nog ruimte voor het stellen van vragen.

zeer goed

zeer vriendelijke arts

Goed!

Vriendelijke mensen. Alles soepel en.goed geregeld!

Efficient

Fijn dat ze thuis komen, ook binnen genoemde tijd. Is snel gebeurt en duideijke uitleg

Snel, vriendelijk en duidelijk

Super service. Je moet er wel deels voor thuisblijven, jammer dat tijdsindicatie in het begin niet al wat specifieker kan, maar je kan het wel precies zo indelen als je wil. Communicatie vooraf is snel en duidelijk. Ter plekke is de vaccinatie binnen vijf minuten gebeurd, maar het is niet gejaagd, de artsen nemen alle tijd om vragen te beantwoorden of een praatje te maken over de bestemming als je dat wil.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp