Prima!

De mevrouw deed haar werk ruim voldoende maar qua persoonlijkheid en vriendelijkheid is haar score een zware onvoldoende. Misschien had ze haar dag niet wat kan gebeuren, maar dat liet ze dan wel erg merken. Uiteindelijk gaat het om de vaccinatie(s) en dat was prima. Maar de meneer van vorige maand was een stuk prettiger in de omgang.

Prettige ervaring

Een rustig persoon die duidelijk vertelde wat hij kwam doen

Was super geregeld, arts was heel erg vriendelijk. Ik zou 't echt iedereen aanbevelen. 👍 👍

Ideaal dat ze bij je thuis komen en ook inhet weekend. Fijn voor mijn kinderen die prikken spannend vinden om dit thuis te kunnen doen. Alles verliep goed. Netjes van tevoren een mail met tijd indicatie. Ik zou het niet mee anders doen.

Ideaal

Superhandig...afspraak op korte termijn zelfs op 1e pinksteren, geen reistijd en voor onze dochters in hun vertrouwde omgeving. Vriendelijke dame, gaf keurig uitleg en prettig voor de meiden.

Arts was op tijd. Adequate info.

Erg efficient en duidelijk

Goede duidelijke site, erg fijn die weekendafspraken ook in de avond, mailwisselingen incl opvolging erg duidelijk, contact met vaccinatie adviseur erg toegankelink en direct en advies oke. Top. Je gelooft t bijna niet :-) thxs

Snelle en goede service

Goed voorbereid en nog even een paar checks voorafgaand aan de vaccinatie. Nog wat extra tips tav onze reisbestemming. Ideale service

Super!

Ze kwamen in het afgesproken tijdskader, namen zich de tijd, legde alles goed uit. Onze zoon liet het zich allemaal gebeuren, door de rust van de meneer die het spuitje deed zetten was onze zoon heel kalm en heeft zich niet laten horen.

Snelle service

Verpleegkundige kwam keurig op tijd. Spullen had hij allemaal bij zich en had zich goed voorbereid. Wel vond ik het allemaal wat gehaast. Hij was in 5 minuten weer weg en heb ook verder niet veel adviezen gekregen voor mijn reis. Gelukkig heb ik mijzelf goed in gelezen en had ik geen vragen. Verder alles helemaal prima verlopen.

vriendelijke arts en prima service

we zijn prima geholpen en het is ideaal dat de arts aan huis komt.

Positief!

Heel handig voor werkende mensen dat het s'avonds kan! Aardige arts en kundig! Een aanrader!

Snelle goede service van zeer vriendelijke medewerkers

Goede ervaring, prettige omgang en goed advies

We hebben het zeer prettig ervaren de gene die onze vaccinatie kwam zetten stelden ons erg op ons gemak en legden alles goed uit

Correct, duidelijk en rustig

De arts was keurig op tijd binnen het eerder aangegeven tijdslot. Rustige arts, die de procedure duidelijk heeft uitgelegd (ook aan onze kinderen). Daarnaast extra informatie ontvangen over ons reisland.

Heel makkelijk, zo aan huis. Goed advies vooraf en tijdens de vaccinatie. Normaal gesproken gaan we altijd naar GGD, maar dit bevalt veel beter. Ruime afspraakmogelijkheden en niets duurder. Volgende reisvaccinatie weer bij jullie.

Erg handig dat ze aan huis komen en een sympathieke informele benadering.

Goede ervaring, afgesproken tijdstip aanwezig, handig aan huis, goede informatie

Goede service en een vriendelijke prikker ✌🏼

2 jaar geleden hebben we ook vaccinaties gehad via thuis vaccinatie en ik vond het wederom een goede service

Gemakkelijk, professioneel en goed geregeld.

Gemakkelijk, professioneel en goed geregeld.

Duidelijk en prettig

Was op tijd en vertelde veel belangrijke dingen. Heeft goed meegedacht en is professioneel geweest.

Erg prettig

Een rustige, kalme en duidelijke arts. Ook met wat specifiekere vragen heeft hij gelijk met een collega gebeld om het na te vragen.

Snel, professioneel en klantgericht

Voor de derde keer via thuisvaccinatie afspraak gemaakt. Geen lange wachttijden, geen onnodige vaccinaties en zeer klantvriendelijk!

Ze hebben alles uitstekend uitgelegd

super efficient

heel snel en makkelijk je reis vaccinaties regelen

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp