Gemakkelijk, correct en snel op afgesproken tijdstip

Heel fijn dat er een gebeld wordt met een juister tijdstip op de dag zelf. Eerst was aangegeven tussen 12.00 en 16.00 uur, 's ochtends werd dat tussen 12.00 en 14.00. Uitleg is goed en de keuze blijft vrij, top.

Gewoon normaal

Ging heel snel en was zo klaar

Snelle service

Wij hadden een afspraak gemaakt binnen het tijdsvak 12.00-16.00 uur. Naderhand kregen wij een e-mail met de mededeling dat de arts tussen 12.59-14.59 uur zou komen. Dit werd 15.08 uur en meteen nadat wij de voordeur geopend hadden liep de arts door naar de eettafel en ging meteen zitten. Hij verontschuldigde zich meteen al aan de voordeur dat hij wat verlaat was. Hierdoor ging alles erg snel en werd alles snel uitgelegd, waardoor we niet echt het idee hadden dat er heel veel ruimte was om onze vragen te stellen, terwijl dat ook erg belangrijk is om goed voorbereid op reis te gaan. Hij was ook in 10 minuten weer weg. Dus het ging allemaal heel erg snel.

Prima, netjes en vriendelijk!!

Alles prima geregeld!!

Efficiënt

Binnen 5 minuten ben je klaar. In je vertrouwde omgeving voel je een naald niet eens. Geweldig dat dit kan.

Goed en snel

Snel en correct met een korte uitleg aan tips voor waar je naar toe reist.

Zeer deskundig en hele fijne dienstverlening 5

Hele prettige benadering en comnunucatie. Eerst even rustig alles doorgesproken en gecheckt. En nog goede aanvulling op advies. Aanrader

Super fijn geregeld! En vriendelijke mensen!

Is prima gegaan.

Is prima gegaan.

Super makkelijk en heel aardig en deskundig personeel

Super makkelijk dat er iemand thuiskomt. Geen gedoe met kinderen en spanning, omdat ze totdat de prik komt gewoon hun gang kunnen gaan. De 'mevrouw' was bovendien heel aardig en deskundig.

Deskundig en gericht

Prettige service

goede service, duidelijke uitleg over de do´s & don'ts op reis

persoonlijke benadering, ook kinderen worden goed betrokken bij het nut van vaccinatie.

Helemaal prima

Gezellig maar serieus Humoristisch maar terzake doende Op alle vragen antwoord

Een goede ervaring met vaccineren thuis!

Het bedrijf communiceert goed en beleefd. Kundige arts die nuttige informatie deelde mbt het land waar we heen gaan. Ging ook prettig om met ons vijfjarige dochtertje. Kon goed prikken! Wel prijzig consult per persoon voor een kort bezoekje. Maar daar zullen denk ik de kosten van de arts, benzine e.d. van betaald worden.

snel, handig, betrouwbaar, up to date

De arts was binnen de afgesproken tijd aanwezig. De vaccinatie was snel geregeld. Wat fijn was was de extra informatie over andere zaken die misschien minder belangrijk lijken maar wel belangrijk zijn. Vriendelijke, kundige arts.

niet zo goed

Ontzettend fijn dat we de mogelijkheid hadden om thuis op zondag ochtend de vaccinaties te krijgen. Voor die service niets dan lof! Maar de dokter in kwestie gedroeg zich bijzonder. Onze jongste dochter is bang voor prikken, maar er kon geen geruststellend woord af. Wel een waarschuwing dat ze stil moest zitten, want 'als het mis ging, dan zouden we naar het ziekenhuis moeten, dat was de dag daarvoor nog bijna het geval geweest'. En 'dit is maar een prikje, de mensen die deze prik niet kunnen krijgen liggen te creperen in het ziekenhuis'. Ook de rest van het bezoek verliep op een voor ons ongewone wijze. We hebben er achteraf maar hartelijk om gelachen, maar echt professioneel was het niet.

ruim op tijd, netjes gebeld, snel en kundig

Ruim op tijd, netjes gebeld, snel en kundig

Prettig en als verwacht

Efficiënt!

Goede uitleg en zorgvuldig

Goede uitleg gekregen en ook al onze informatie zorgvuldig doorlopen. Prettige en vakkundige arts!

Super goed

Voor de 2e keer bezocht door thuisvaccinatie. Zeer vriendelijk en professioneel.

Vlot en informatief

Meneer was erg netjes en vlot. Goede informatie gegeven.

Vriendelijk

Heel prettig en vooral er straalde rust uit van de arts

Super goed geprikt goede uitleg

Super goed geprikt goede uitleg