Hele prettige arts. Echt gewoon doen!

Wat een super service. Hele aardige, kundige en vooral betrokken arts.

Fantastisch!

Ik hou echt niet van naalden, dus ik was heel erg zenuwachtig al de hele dag. Maar de arts die langs kwam was echt heel fijn. Hij zorgde ervoor dat ik rustig werd en van het prikken zelf voelde je helemaal niets, zo vloeiend en snel dat hij het deed.

Wat een handige en deskundige service!

De arts was op tijd, heeft ons in een mum van tijd voorzien van de benodigde vaccinaties, en tussendoor ook nog van deskundig advies over het wel/niet drinken van kraanwater, het eten van sla etc.

Super goede service en vriendelijk personeel.

Keurig op tijd. Duidelijke uitleg. Prima.

Prima!

De arts was lekker op tijd en ging voortvarend aan de slag. Alles was duidelijk en verliep vlot.

Zeer nette service in vertrouwde omgeving

De kinderen keken er niet naar uit, maar als het dan toch moet is het erg prettig in je eigen huis, waar en hoe ze maar willen. Met goede uitleg en keurige service. Aanrader!

Stipt op tijd, snel en accuraat afgehandeld

Het was een goede ervaring. De arts was stipt op tijd en was snel en vlot.

Super concept, plannen, wachten en prikken

De arts die langs kwam was aardig en wist waar hij over praatte, gaf goeie adviezen en alles was duidelijk

zeer vriendelijke dame, gaf goed uitleg

wij vonden het een zeer comfortabele manier van inenten, vooral omdat we vanwege werkzaamheden moeilijk terecht konden bij de GG&GD en daar was bovendien een lange wachttijd. Er was voldoende tijd om vragen te stellen, de arts gaf goed uitleg van de verschillende risico's en het was ook een prettig idee dat ze ruggespraak kon houden om haar advies te bevestigen. kortom, we waren zeer tevreden en zullen deze manier van inenten zeker aanraden.

Professioneel en vlot geholpen

Perfecte en snelle service zelfs op tweede Pinksterdag in de avonduren een afspraak kunnen maken echt top. Goede uitleg en vriendelijke benadering. Kortom precies naar wens.

Wat een fijne service aan huis.

Kreeg van te voren een tijdsbestek van 2 uur over de mail. Arts was op tijd en nam ook de tijd voor ons.

Geweldige service

Wat een wow ervaring. Gewoon thuis een vaccinatie ontvangen en dit nog wel op pinksteren. Na de eerste mail waarbij een tijds indicatie werd gegeven volgde er de dag voor de vaccinatie een kortere tijdsindicatie. Overigens kwam de medewerker ook netjes binnen deze tijd. Ze heeft nuttige informatie gegeven. Ze vroeg goed over het gebied waar we op vakantie zouden gaan. Ze stelde mijn dochter van 8 gerust en ze zette de spuiten erg professioneel. Kortom echt een aanrader. Zo heeft hebben we geen vrij hoeven nemen en kunnen we veilig op vakantie.

was heel prettig en met goede uitleg over de vaccinaties.

was een fijne ervaring met de behandelaar goede uitleg.

Goede service en uitstekend personeel

Heel fijn om deze service aan huis te hebben

Wat een service op eerste pinksterdag! Wij kregen duidelijke informatie en zijn zeer tevreden.

Een goede en juiste advisering en vaccinatie

Prima behandeling vaccinatie en uitleg,snelle service

Goede service aan huis maar dokter kan wel cursus omgang met kinderen gebruiken

Heel fijn dat ze aan huis komen. Vooral met kinderen die al wat angstig zijn zodat ze toch in hun vertrouwde omgeving kunnen zijn. Jammer dat de dokter weinig “geduld” had en letterlijk mijn oudste zoontje van 7 achterna liep en vast pakte met de spuit omdat hij uit angst op stond en weg liep. Hier werd mijn zoontje nog angstiger en overstuur van. Dit had op een andere manier aangepakt kunnen worden vind ik. Verder wel alles goed uitgelegd en foldertjes gekregen.

Fataatisch.

Heel makkelijk lekker thuis. Milou heeft ons goed voorberied voor Thailand. Heel duidelijk advies gegeven.

Zeer vriendelijke en deskundige dienstverlening; en dat aan huis, top!

Ik vond het erg fijn dat de arts gewoon bij ons thuis kwam, rustig uitleg gaf aan mij en mijn dochter, zeer vriendelijke was en deskundig overkwam. Na afloop kregen we nog diverse folders zodat we ons nog beter op onze reis voor kunnen bereiden. Kortom, zeer vriendelijke en deskundige dienstverlening!

Professioneel

Kundig met helder advies

Snel, handig en goed advies

Een super handige service. Vriendelijke dokter die snel alles uitlegt en de benodigde prikken zet. Geeft advies over Malaria en overige zaken.

Helemaal top

Arts is heel vriendelijk en geeft de antwoorden op de gestelde vragen.

Goede voorlichting

Ze nam de tijd, stelde ons zoontje op zijn gemak, professionele uitleg

Professioneel en goede service

Duidelijke communicatie tijdens het proces. Daarnaast goede service en duidelijkheid met betrekking tot de behandeling. Zeer positieve ervaring dus!

Goede service! Leuk personeel

Goed geholpen binnen het tijdsframe

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp