Heel prettig, werd tijd genomen en goede uitleg

Heel prettig. De arts was heel geduldig en vriendelijk. Ook voor de kinderen. Goede uitleg over alles.

Snel en gemakkelijk

De arts was rustig, gaf goede voorlichting en nam de tijd voor het consult. Prima ervaring.

Heel prettig in eigen omgeving

Heel fijn ervaring

Goede uitleg/informatie fijn dat het thuis kan op een tijdstip wat je uitkomt

Goede ervaring, kennis en advies met degene die vaccineerde.

Snel en gemakkelijk om een afspraak te maken. Tijd van afspraak wordt ruim van tevoren aangegeven.

Fijne arts. Gaf duidelijke uitleg en stond open voor vragen. Zeker een aanrader! We zijn meer dan tevreden.

Vakkundige arts, hij heeft goed geadviseerd

Jammer dat het invullen van de voorgeschiedenis op de site voor ons moeizaam ging maar daar heeft hij ook mee geholpen. En heel goed dat dat op de site bewaard wordt!

Ideale mogelijkheid om goed voorbereid op vakantie te gaan.

Uitstekende service

makkelijk dat het thuis kan

Ik ben erg tevreden over de arts die bij ons thuis kwam. Alleen het afspraak bureau vond ik verwarrend. De arts zou tussen 9.00 en 13.00 langs komen. Daarna een nieuwe mail tussen 12.00 en 14.00 Daarna weer een nieuwe mail tussen 10.50 en 13.00. Ondertussen heb ik 3x met school moeten bellen om verlof te vragen. Dat vond ik vervelend. Verder prima geholpen en goede uitleg gehad over de gevaren in ons vakantie gebied.

Snelle service, maar dan ook heel snel

De dokter was bekwaam maar had erge haast; daardoor was er weinig tijd voor vragen en ook al zei die dat ik wel vragen kon stellen, door diens haast voelde ik me bezwaard en vergat ik er een paar. Voor mijn gevoel ging het te snel. Het was eerder een prik komen brengen dan een consult; ik heb dus een consult gemist waar ik waarschijnlijk wel voor moet betalen. Desalniettemin kan ik begrip opbrengen voor de planning, je hebt verkeer niet in de hand. Maar ik denk dat de organisatie daar beter rekening mee kan houden.

Handig en snel aan huis. Duidelijke uitleg en kennis over het land.

Heel relaxed! Goede uitleg. Rustige verpleger

Het is natuurlijk super dat je én allemaal gelijk én thuis de vaccinaties kan krijgen. Dit geeft een veel fijner gevoel. + Geen file, geen wachttijden en geen stress met parkeren! Wij gaan hier zeker reclame voor maken! Dank voor de goede begeleiding!

Deskundige uitstraling, heel professioneel.

Binnen de aangegeven tijd kwam ze. Vriendelijk, professioneel. Goede uitleg, denkt mee.

Alles ging perfect

Van aanmelding tot afhandeling, alles ging zoals afgesproken. Goede tijdsperiode geschat en alle mogelijkheden om alle vragen te stellen. Ideaal dat de artsen thuis komen en dat we een dag van te voren een email kregen met een 2uurs schatting.

zeer betrokken

Ik kreeg twee dames op bezoek die de tijd namen om alles goed uit te leggen. Ik kreeg veel, maar goede en gerichte informatie. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt.

Goedv

Netjes binnen afgesproken tijd

Goed en professioneel

Goede service, klantvriendelijk.

De arts die langskwam gaf mij goede informatie over welke inentingen aangeraden worden voor het land waar ik binnenkort geen ga. Ideaal dat er iemand aan huis komt voor inentingen. De arts was heel snel klaar, dus het nam weinig tijd in beslag.

Prima en keurig in aangegeven tijd periode daar

Goed en keurig op tijd/snel geholpen met spoed afspraak binnen 2 dagen

Vriendelijk, handig en goede informatie

De communciatie vooraf was prima. De afspraak kwam precies op tijd. Het vaccineren ging goed en alles werd goed uitgelegd. Fijn dat er nog wat advies kwam op verdere maatregelen.

Zeer goede service

De arts neemt de tijd om alles uit te leggen en heeft zich goed ingelezen in het dossier.

Fijn dat het thuis kan en in de avond uren, duurde wel lang.

De man die bij ons was, vertelde dat hij het werk nog niet zo lang deed. Dat was eerlijk en daarom duurde het wellicht ook zo lang. Hij was 2 uur bij ons voor 4 personen te vaccineren. Maar beter wat langzamer en goed dan fouten maken. Wat hij niet wist daar pleegde hij een belletje voor. Dat heb ik als positief ervaren.

Deskundig geholpen

Afspraak was volgens planning. De desbetreffende arts wilde ik bij binnenkomst een hand geven. Deze weigerde hij: 'U wilt mij netjes een hand geven, maar ik geef geen hand als ik aan het werk ben', waren de letterlijke woorden. Hier heb ik persoonlijk moeite mee. Je bent arts... 'een hand geven' valt bij mij in de categorie 'fatsoensnormen'. Verder prima geholpen, niks op aan te merken. De toon was, door dit voorval, helaas wel gezet... Mocht de dienstdoende arts mij wel een hand gegeven hebben, zou ik jullie aanbevelen. Nu echter niet ...

Vriendelijke medewerkers en correcte behandeling.

Professionele werkwijze, klantvriendelijk.

Mijn ervaring was fijn goede uitleg aardige man

Mijn ervaring was fijn goede uitleg aardige man.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp