Prettig en snel geholpen

Na een duidelijke uitleg de vaccinatie ontvangen.

Goede laagdrempelige service en complete informatie

Een makkelijke en snelle manier voor vaccinaties op reis

Goede ervaring en expertise

Prima advies. Deskundige vaccinatie.

Snel een afspraak kunnen maken

Prima. Afspraak kwam snel tot stand en een dag voor de afspraak werd het tijdslot aangegeven waarbinnen de arts langs zou komen. We hadden gekozen voor de ochtend tussen 9 en 13.00 uur en dat werd tussen half 11 en half 1.

Professioneel en snel

Vaccinatie voor een kind. Mijn dochter van 2,5 heeft het amper in de gaten gehad. Ze werd leuk afgeleid en er werd lekker vlot gehandeld. Super.

Handig

Fijn dat het gewoon thuis kan op het moment dat het jouw uitkomt. Kreeg naast de vaccinatie ook uitleg over voorkomen andere gezondheidsproblemen bij reizigers, hoewel dat nogal gehaast gebeurde. Op zich wel compleet. Was reeds bekend er mee.

Goede en makkelijke service door thuis bezoek

Als een heel gezin ingeënt moet worden, is het fijn als dat thuis kan. Verder grondige voorbereiding en goede uitleg over noodzakelijke entingen

Ik vind geweldig

Je kan avond en zaterdag thuis vaccin

Snel, goede uitleg en fijn dat het thuis kan!

Goede uitleg, tips voor vakantie betreft kleding, muggen hygiëne, etc! Prikken waren klaar voordat je er erg in had. Top!

Geweldig!

Geweldige ervaring. Artsen met verstand van zaken. Komen aan huis en geven uitgebreid uitleg. Ze nemen meer dan hun tijd ervoor. Ze werken schoon en hygiënisch. Goede service, komen op tijd en zijn vriendelijk! Een aanrader!

Als t dan toch moet, dan maar zo...

Een van onze dochters is best bang voor n prik, maar de kordate aanpak van de dame maakte dat ze de vaccinatie al had gehad, voordat ze er erg in had! Ook het advies was erg goed en kundig.

Iemand met ervaring

Degene die bij ons kwam was deskundig, geduldig, maar daarnaast erg effectief. Enige minpuntje was de vertraging die was opgelopen, waardoor we uur langer hebben moeten wachten. Verder top!

Snelle behandeling en enthousiaste vrouw!

Goede, snelle service met vriendelijk personeel

Leuke gozert die de prikken kwam geven. Stelde me op mijn gemak en gaf nadien nog goede uitleg. Ondanks goede service deed hij het snel en was hij dus zo weer weg. Al met al dus prima.

Verkeerd adres maar toch nog komen

Na een telefoontje van de arts dat z een voor het huis stond maar. Blijkbaar niemand thuis was. Vertelde ik dat er hier niemand voor de deur stond. De arts stond in de verkeerde stad. Maar na een uurtje was ze alsnog gekomen en ging alles voorspoedig. Goede uitleg over malaria en Knokke koorts top zeker voor herhaling vatbaat

Snel en vriendelijk. Prettig geregeld.

Goede service, vriendelijk personeel en heel handig alles thuis.

Onze afspraak was gepland tussen 16.00 en 20.00. Wij waren de eerste van die dag, dus om 16.00 gingen we meteen van start, heerlijk. We hadden nog wat extra vragen en hier kregen we heel rustig en vakkundig antwoord op. Onze dochter heeft angst voor prikken en hier werd heel relaxed mee omgegaan. kortom alles perfect, geen enkel punt van verbetering.

Easy does it

Makkelijker kan niet, de benodigde vaccinaties voor onze reis thuis toegediend. Online de afspraak regelen en de avond vóór de afspraak ontvang je een e-mail met een meer precies afspraak moment. Alleen voor de reis zelf moeten we de deur nog uit....

Goede snelle vriendelijke service

Vriendelijk personeel die binnen de afgesproken tijd langs kwam voor de vaccinatie. Zo handig dat dit thuis kan.

Prettig en makkelijk.

Wat een gemak dat ze thuis komen. Handig met kinderen. Vriendelijk personeel.

Top service

Vriendelijke arts, er werd netjes gewerkt, communicatie was goed ende arts kwam ruim op tijd

Vriendelijk personeel en bekwaam

Vriendelijk arts, alles prima verlopen

Fijn om als gezin in 1 keer de vaccinaties te krijgen

Prettige, persoonlijke communicatie

We werden doorverwezen door cz, makkelijk te plannen, keurig geregeld

vriendelijke arts kwam thuis de prikken zetten. Gaf nog extra uitleg over ons vakantieland en wat tips.

Snel en zeer goed geregeld. Tijd blok ook erg handig. Ben zeer tevreden en als het weer nodig is maak ik er zeker weer gebruik van.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp