snel en thuis

Sneller dan ik had verwacht kon ik thuis een vaccinatie krijgen en bleken eerdere vaccinaties voor lifetime te zijn. Daarnaast werd advies gegeven over het weren van muggen en waren tabletten niet nodig.

Duidelijk en snel

Duidelijke uitleg en relatief snel verlopen

Professioneel

Vriendelijk, professioneel, veel informatie

Uitstekend!

Zeer klantvriendelijk zowel op persoonlijk vlak alsook telefonisch. De arts die thuis komt neemt de tijd en geeft gericht advies. Als klant kun je zelf overwegen en keuzes maken welke vaccinatie je noodzakelijk vindt. In mijn geval had ik twijfels over wel of geen vaccinatie tegen buiktyfus en Rabies. Uiteindelijk heb ik nu voor zekerheid gekozen om alsnog beide vaccinaties te nemen. De afspraken werden snel en in overleg met het hoofdkantoor geregeld. Hartelijk dank!

Erg tevreden en makkelijk zo thuis

Duidelijk met de afspraken, goede uitleg. Erg tevreden

Super service aan huis

Enorme vriendelijke medewerkers. Deden alles om tegemoet te komen aan onze tijdswens. Perfect op tijd en top geprikt. Absolute aanrader

UITSTEKEND

Zoals ook bij voorgaande vaccinaties is ook deze keer weer alles prima verlopen. Uitstekende voorlichting en zeer vriendelijke arts. Wij zijn dan ook uiterst tevreden.

Prima en duidelijk

Duidelijke uitleg

Niet alleen een prikje

Niet alleen een prikje maar ook duidelijke voorlichting voor het voorkomen van ziektes en ongemakken. Prettige wijze voor deze vaccinaties!

Kundig en goed

Zeer tevreden!

Geweldig, praktisch en comfortabel!

Super fijne ervaring met Thuisvaccinatie!

Je kunt snel terecht en dan ook nog eens bij jou thuis. Ideaal! En ook nog eens een hele fijne arts met een perfecte uitleg. Een echte aanrader.

Goed advies.

Medewerkster had de ingevulde reisinformatie goed doorgelezen en nam de tijd om duidelijk uitleg te geven hoe en wat.

Superhandig.

Komen op afgesproken tijd aan huis en hebben de juiste vaccinatie bij. K vind het ideaal.

Kundige prikker (zowel theoretisch als praktisch).

Erg makkelijk en efficient

Voor de zoveelste keer thuisvaccinatie thuis ontvangen. Ze leggen alles rustig uit. Hebben de tijd. Komen in het tijdslot wat ze aangeven. Goed en vriendelijke contact via de mail en app.

Keurig op tijd

De arts was keurig op de afgesproken tijd binnen het tijdslot. Verder ben ik goed en ruim voldoende geadviseerd over mogelijke vervolg vaccinaties, bv tegen rabiës. Heel tevreden

Alles volgens afspraak

Afspraken lopen soepele, wordt over elke stap ruim voldoende geïnformeerd, goed op de hoogte gehouden tijdens hele proces. Kundige mensen!

goed geregeld

Prima. Een snelle mailwisseling Telefonisch goed bereikbaar.

ontspannen en goed

lekker ontspannen thuis met goed informatie en een relaxed arts

Volgens afspraak, goede uitleg

Dhr kwam netjes op tijd. Legde goed uit wat en waarom we bepaalde vaccinaties nodig hadden. Had alle tijd. Vragen konden worden gesteld.

Goede service aan huis

Heb twee keer eerder Thuisvaccinatie gebruikt. Elke keer goede dienstverlening, incl. uitleg van de vaccinatie en mogelijke bijwerkingen. Deze keer wel aan de late kant s'avonds. Kan gebeuren natuurlijk.

Super fijn, professioneel en fijne communicatie

Alles wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd. Heldere afspraken en snel antwoord bij vragen. De dame die bij ons thuis kwam was zeer vriendelijk en professioneel. Ideale oplossing wanneer je alle vier fulltime werkt.

Echt heel erg fijn en gemakkelijk

Aardige arts, goede uitleg allemaal met het gemak van thuis. Ik vind het echt ideaal.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp