Korte goede uitleg en vriendelijk

Werd goed geinformeerd over gevaren en de voorzorgsmaatregelen. Ook werd het niet te lang.

Professioneel en klantvriendelijk.

Het is heel simpel om online een afspraak in te plannen. Je kan dan zelf kiezen welke datum en tijdstip voor jou het beste uitkomt. Fijn dat het ook in de avond uren kan. Je krijgt per mail een afspraak bevestiging. De dokter die ons kwam prikken was vriendelijk en professioneel.

zeer goed

goede uitleg over de vaccinatie en snelle service . zeer vriendelijke dokter aan huis .

Prima, makkelijk en goed regelt

Handig om online afspraak te kunnen maken. Prima op tijd. Enige verbetering die ik nog zou kunnen wensen is track-and-tracé zodat ik nauwkeurig kan zien wanneer er iemand voor de deur staat

Prima . Goede informatie

Ik zou iedereen aanbevelen thuisvaccinatie .nl te gebruiken

Professionele vaccinatie aan huis

Heel fijn om thuis gevaccineerd te worden. Professionele en vriendelijke arts.

10 perfekt

Heel informatief en netjes

bekwaam en vriendelijk personeel. zeer duidelijke uitleg

bekwaam en vriendelijk personeel. zeer duidelijke uitleg

Vriendelijke en duidelijke hulp aan huis

We kregen goede en uitgebreide uitleg. De vaccinaties zelf waren ook snel en pijnloos gezet.

adequate hulpverlener met goede uitleg

prima planning

Super service aan huis!

Wat fijn vaccinatie aan huis, voor de kinderen een rustige omgeving!

Heel goed

Aanmelden ging soepel en de arts kwam op de afgesproken tijd. Vriendelijke bekwame vrouw. Ze gaf goede tips en dacht goed mee.

Ongedwongen

hele fijne en aardige arts! ik heb goede informatie morgen ontvangen. Al met al super tevreden

De service was prima. Alleen moest de persoon al vooor een tweede keer komen omdat ik via de site geen twee inentingen in een afspraak kon zetten. Zonde van iedereen zijn/haar tijd. Ook was mijn vorige beoordeling niet anoniem, wat ik niet vind kunnen. Hier moet absoluut iets aan gedan worden.

snelle service

Prettig contact en niet meer info dan nodig.

goede service

wat een luxe zo'n thuisbezoek

Prima geregeld

Prima.

Goede service, heldere uitleg. Begripvolle medewerker

Goede service, heldere uitleg. Begripvolle medewerker. Je krijgt een afspraak in een tijdsblok van 4 uur, de avond vooraf krijg je een tijdsblok van 2 uur. Op zicht prima, alleen zou het fijn zijn als je wat eerder het tijdsblok van 2 uur doorgestuurd krijgt

Zeer handig

Handig vaccinaties thuis te kunnen zetten. Zeker als je 3 kinderen hebt die eigenlijk niet willen. Er werd tijd genomen om al je vragen te beantwoorden. Ben al vanaf 2009 klant en ben heel tevreden.

Fijn dat het thuis kan.

Fijn dat het thuis kan. Maar ik zie liever dat het minder gehaast kan. Nu kwam het op me over alsof de meneer haast had.

Snel, kundig, en lekker makkelijk thuis!

De arts kwam lekker op tijd en kon al onze vragen beantwoorden. Hoewel hij alle tijd voor ons nam, was binnen een half uur ons gezin ingeënt en waren al onze vragen beantwoord. Ik kan het iedereen aanraden!

Snel

Het was een goede service en ik vond het erg prettig dat ik zo snel een afspraak kon maken die dan ook nog eens bij mij thuis kwam. maar de afspraak ging wel erg snel. Voor ik het wist was het consult over. Ik heb het idee dat ik wel alle informatie heb die ik nodig heb, maar over de extra medicatie (malariapillen) bleef ik wel met vragen achter. Daar kan misschien iets langer bij stil gestaan worden. Verder was ik erg tevreden!

Gemakkelijk en snel

Altijd goede toelichting van de vaccinatie, die juist op jou bestemmingen zijn afgestemd. Het is super makkelijk dat je niet van huis hoeft en ze zijn zo weer klaar.

Waarom moeilijk doen als het ook gewoon bij je thuis kan?

Goede ervaring. Makkelijk afspraak te maken (zeker voor gezin met pubers), goede kennis van zaken, supervriendelijke medewerker en alles volgens afspraak. Top!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp