Makkelijk en snel

Snelle reactie, goede uitleg en zeer vriendelijk.

Snelle reactie, goede uitleg en zeer vriendelijk.

Handig, kundig en betrouwbaar

Prettige arts die onze vragen goed kon beantwoorden. Telefonisch contact ivm verplaatsen afspraak ook goed en meedenkend.

Goede service en op afgesproken tijd thuis aanwezig

Ruime tijdkeuze, op afgesproken tijdblok aanwezig en goed geïnformeerd.

Hele aardige mevrouw

Ideaal dat dit zo kan.

Vriendelijk, informatief,gemak

Fijne arts , vriendelijk en weet ook de kinderen gerust te stelle. Legt een aantal opties voor op langere bescherming te krijgen.

Heel erg goed

Afspraak verzetten was moeilijk ivm thuissituatie. Fijn dat dan toch iemand kon komen op een zaterdagavond. Degene nam de tijd voor ons. Alle vragen werden beantwoordt. En er werd een collega gebeld toen de arts onze vraag niet kon beantwoorden. Dat was fijn. Het was een fijne arts met inlevingsvermogen.

Efficient

Ideaal om op deze manier thuis gevaccineerd te kunnen worden. Echter voordat er maar enige voorlichting vooraf werd gegeven, lagen de injecties al klaar. Tevens dien ik zelf na te bellen i.v.m. na te bestellen malaria tabletten en penicilline kuur, omdat op dat moment de link niet werkte. Ik heb vorige week paar maal gebeld, maar was elke keer de eerst wachtende, maar na 5 a 10 minuten hang ik op. Moet dus nogmaals bellen.

Prima service!

Prettig, netjes binnen de aangegeven tijd, geen verloren wachttijd want je bent gewoon thuis.

Goede en vriendelijke service

Wat hebben jullie een goede en fijne service. Vriendelijke mensen zowel telefonisch als de persoon die bij ons thuis kwam

Goede service en advies

goede informatie en extra tips gekregen voor onze reis

Voorlichting kan beter

In 2016 ben ik via thuisvaccinatie gevaccineerd tegen Hepatitis A. Mij is toen verteld dat deze vaccinatie binnen een jaar herhaald moest worden om vervolgens voor 30 jaar beschermd te zijn. Door omstandigheden (verkrijgbaarheid vaccinatie) is dat er destijds niet van gekomen. Uw medewerkster gaf mij nu aan dat het niet uitmaakte dat ik alweer 3 jaar geleden was gevaccineerd; de vaccinatie die ik nu kreeg zou ervoor zorgen dat ik toch voor 30 jaar beschermd zou zijn. Toen ik haar om wat meer duidelijkheid vroeg, aangezien ik in 2016 wat anders te horen had gekregen, werd dat beantwoord met: "geloof me, ik heb er voor geleerd". Een verdere toelichting bleef achterwege. Ik vind dat geen goede reactie. Het gaat als klant zijnde om mijn gezondheid en als ik een terechte kritische vraag stel mag ik daar een normaal en duidelijk antwoord op verwachten. Voor het overige heb ik geen klachten. De afspraken zijn goed nagekomen.

Heel goed ook met uitleg vriendelijke dame helemaal top wij gaan hier zeker vaker gebruik van maken

Hele goede en snelle service

Makkelijk te bespreken Werd wat later maar werd op tijd gemeld p

Prima service, professioneel en efficient

- op tijd volgens afspraak - ervaren en duidelijk qua voorlichting - professioneel

snel

Snel gedaan alleen wat te laat.

Fijn dat er thuis gevaccineerd kan worden. Top. De jonge man (Memmet) was heel rustig. Stelde ook onze zoon erg op zijn gemak. Top gegaan.

Super service, heel relaxt

Super service, gemakkelijk, geen gedoe

Op tijd en goed geïnformeerd.

Op tijd binnen het aangegeven tijdslot. Tevens goed geïnformeerd en een snelle afhandeling

zeer bekwame arts die goede uitleg gaf op al mijn vragen.

Ik zou zeker thuisvaccinatie aanbevelen, Arts kwam binnen de tijd die was afgesproken, en gaf duidelijke uitleg over de vacinaties. Ook het gemak om je thuis te vaccineren is super relaxt!!

Prima geholpen en geadviseerd.

Positief

Fijn dat er iemand aan huis komt, zeker voor de kinderen. Aardige, professionele arts. Ook handig dat je van te voren het advies op de mail krijgt, zodat je weet wat je te wachten staat. Aantal beschikbare tijdsblokken was redelijk beperkt, zeker toen de afspraak verzet moest worden omdat er een arts uitgevallen was.

zie hieronder

Goed en duidelijk advies en goede vaccinatie, op een tijdstip die je het beste uitkomt.

Was de eerste keer , maar is goed bevallen

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp