Snel en netjes geholpen.

Hele aardige arts die netjes informatie geeft en goed inent

super netjes geregeld

Je aanmelden gaat lekker eenvoudig, vervolgens krijg je een goed advies toegestuurd. De planning was zeer goed . En bij de uitvoering, lekker thuis, krijg goede aanvullende informatie. De kosten worden door thuisvaccinatie eerst ondergebracht bij de zorgverzekeraar, dus ook daar geen omkijken naar. Top geregeld allemaal.

Heerlijk niet de deur uit te hoeven en kundig personeel!

Dame was er zelfs iets eerder dan de verwachte tijd. Erg vriendelijke en kundige dame. Direct tips meegekregen over zwemwater en bescherming tegen muggen.

Erg goed

De ervaring was erg goed. Zeer fijn dat de vaccinatie thuis kon. De kinderen werden ook goed gerust gesteld door de arts

Geweldig.

Aan huis. Fijne arts die vraagt en uitlegt. Goede tips geeft. Ga zo door.

Zeer kordaat en duidelijk. We hadden niet zo veel tijd ivm file Dit maakte ons niet uit.

prima geen op of aanmerkingen

Fantastisch

Vriendelijk, snel,

Goede serivce

Het was goed en snel. Ook was er ruimte voor vragen.

hele goede klantvriendelijke service

nog nooit van jullie organisatie gehoord > maar door de site van IZZ aan jullie site gekomen. Wat ontzettend handig zo, de meneer die bij ons thuis kwam was super vriendelijk en heeft veel verteld over alle vaccinaties . ook de info folders die ik toegestuurd kreeg waren erg nuttig. nu in augustus nog 1 sessie te gaan en dan ben ik klaar om naar china te gaan voor stage . malaria pillen ook al in de bus gekregen groeten van else

Uitstekend!!

De arts was precies binnen de tijd en heel erg vriendelijk. Duidelijke informatie gekregen. Ik ben heel erg tevreden. Zeker een aanraden.

Exact, hulpvaardig en keurig op tijd.

Vriendelijke, hulpvaardige ervaren arts.

Super klantvriendelijk

Super makkelijk een afspraak maken, en wat een gemak dat iemand aan huis komt. Bedankt voor de goede toelichting. En heel handig dat de factuur naar de verzekering gaat.

Goede service en vriendelijk personeel!

Binnen de vooraf afgesproken datum was de huisarts er. Goede voorlichting erbij en goed weten wat vaak de onduidelijkheden zijn bij klanten.

Servicegericht en klantvriendelijk

Prima en deskundige service!

Prima en deskundige service!

Goede snelle service

Makkelijk, snel, fijne service

Goede service en lekker in jouw eigen huis

Lekker vanuit ons eigen huis, waren op tijd, goede uitleg, snel klaar

Heel fijn dat de vaccinatie thuis kan worden gegeven.

Heel gemakkelijk thuis te reserveren en voor te bereiden. Ook de vaccinatie thuis is heel fijn en efficiënt. Aardige medewerker.

Goed advies en heel behulpzaam

Behandelaar was wel erg uitgelopen, 45min, heb er zelf achteraan moeten bellen want ik hoorde niets. Op zich geen probleem, maar te krap bezoekschema misschien?

Gemakkelijk en erg goede service

Hij kwam wat aan de late kant. Maar voor de rest was het erg gemakkelijk en een goede service. Ook weinig last van de prik, ging erg goed.

Zorg op maat, goede voorlichting

Deskundig

Ging sneller dan verwacht, deskundig. Onze jongste van 11 is panisch voor prikken en daar wist hij prima mee om te gaan.

Top service

Snel. Makkelijk, ervaring, kennis

Perfecte oplossing en goede service

Zeer vriendelijke man die alle tijd voor ons nam. Onze dochter was erg zenuwachtig, maar dat heeft hij goed opgevangen. Volgende keer zeker weer via thuisvaccinatie.nl!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp