Praktisch, snel en deskundig

Zie boven

Super fijn. Lekker thuis een afspraak maken. Goede uitleg en meedenken.

vriendelijk geholpen

Netjes op tijd en vriendelijk

Goed geregeld, vriendelijk geholpen

Keurig en snel alles geregeld!

Prettig in eigen omgeving maar helaas gehaast personeel

Meneer kwam vrij laat langs. Hij stelde zich niet voor maar zei bij binnenkomst "ik kom u prikken". Hij liep waarschijnlijk wat achter op schema en had geen tijd om even te wachten toen ik gebeld werd. Ik moest de telefoon opnemen en ondertussen zette hij 2 maal een injectie in mijn arm. Hij was ook zo weer weg. Het was wel lekker snel gedaan allemaal maar ik vond het toch niet zo prettig omdat dit voor mij de eerste keer was dat ik een thuisvaccinatie kreeg. Maar het niet de deur uit hoeven gaan is natuurlijk wel fijn.

Snel contact via de mobiel over vertraging aankomsttijd.

Fijn dat de dd arts contact zoekt met klant via de mobiel.

Vriendelijk personeel met een goede service.

Zeer vriendelijk. Kon goed de vragen beantwoorden, zelfs nog even na gebeld om te controleren voor de juiste informatie. Word zeer gewaardeerd!!

Prettige medewerker en fijn dat het in je eigen omgeving is

Fijn dat dit thuis kan, met 4 personen tegelijkertijd ingeënt worden in de avonduren door een prettige medewerker was voor ons een prima ervaring!

Super lieve arts die goed kon omgaan met kinderen. Top ervaring!

Deskundig, meedenkend, klantgericht, zowel de website, het advies en het consult

De website is gebruiksvriendelijk, het advies was deskundig en duidelijk, het inplannen van een afspraak was klantgericht en flexibel. Het consult was deskundig en ook zeer kindvriendelijk.

Buitengewoon goede service en ontzettend vriendelijke arts

De afspraak maken ging erg gemakkelijk. Ook ontving ik een prima terugkoppeling en een reminder voor de afspraak. Op de afgesproken tijd werd ik ook nog verrast door de hele sympathieke jonge arts. Ik wil héél graag Thuisvaccinatie bedanken voor de ze prima service die de klant ook nog eens ontzorgd.

Zeer vriendelijk en professioneel

Zeer vriendelijk en professioneel

uitermate comfortabel

Professioneel, rekening via zorgverzekering en aan huis. Hoeveel comfort kan je je nog meer wensen. Naast de pijnloze prikken ook uitgebreide informatie over reisziekten. Wij gaan beschermd op reis, met dank aan de thuisvaccinatie.

Vriendelijk, professionele arts bij u thuis.

De arts was een vriendelijk persoon die rustig en aardig bleef onder de omstandigheden bij mij thuis. Toen de arts twijfelde over het zetten van de vaccinatie nam hij meteen contact op met een collega, erg professioneel en vertrouwd kwam het over.

Supergoed!

Prettig gesprek hele goede voorlichting en een f8jne arts!

Goed!

Vriendelijke jongeman en was transparant in de antwoorden. Hij kwam en was binnen no time weer weg. Lekker snel gegaan zonder dat ik de deur uit hoef.

Prettig contact en professioneel

Aller eerst vond ik het zeer prettig hoe het contact met de arts was. Klantvriendelijk gaf helder en concreet advies. Naast het prettige contact vind ik de service van thuisvaccinatie subliem en zal ik zeker aanraden bij vrienden en kenissen!

Sociale man met een juiste professionaliteit

Vriendelijke man die veel kennis had. Goede mix van humor/sociaal en professionaliteit.

Het thuis vaccineren is erg prettig. Vriendelijk en ook zeer kundig!

Het feit dat er thuis gevaccineerd wordt is een enorm voordeel. De vergoeding loopt gewoon via onze zorgverzekering en ook dat geeft een prettig gevoel. Hebben na de vaccinatie nog uitleg gehad over verre reizen i.c.m. ziektes en hoe ermee om te gaan. In 1 woord: geweldig!

Snel, vriendelijk en heel comfortabel

Vakkundig personeel, goede service

Vakkundig en vriendelijke personeel. Goede voorlichting over risico in te bezoeken gebied. Service aan huis is ideaal. Communicate vooraf was helder.

Onwijs vriendelijk personeel en binnen no time is het geregeld

Vrijdag geboekt, maandag stond er iemand van thuisvaccinatie.nl voor de deur. Binnen een half uur waren we geïnformeerd en hadden we al onze inentingen gekregen. Top!

Gehaast

Zeer gehaast. Verhaal en advies worden gehouden terwijl de spuiten klaar worden gemaakt. Geen / weinig oogcontact. Prikken en door....

goede service direct aan huis

snel en deskundig

Prima service, handig dat men aan huis komt in de avond.

Goede ervaring, handige tips van de arts gekregen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp