Zeer tevreden!

Afspraak maken verliep prettig, kundige en vriendelijke arts tijdens bezoek

Kwamen keurig op tijd, goede uitleg

Rustige arts die goed voorbereidt vaccinatie uitvoert

Wij vonden jullie via de site. Duidelijke site, uitvoerig en duidelijk in de kosten. Wat een uitkomst, ...gewoon thuis! Het was allemaal goed voorbereid en de hele vaccinatie verliep vlot en ontspannen. Zelfs de verpakking van de vaccinatie werd gescheiden en kon zo bij het oud papier en het plastic. Fijn dat er nog wat extra informatie wordt gegeven over het gebied dat je gaat bezoeken mbt tot gezondheidsrisico’s.

Zeer professionele aanpak vriendelijk en uitgebreid tijd voor vragen en suggeseties

Zie boven

Een prettige ervaring. Nam de tijd om alles te vertellen.

Erg handig om zo thuis de vaccinaties te ontvangen.

Het was erg prettig om zo thuis gevaccineerd te worden en informatie te krijgen over onze bestemming. Het enige nadeel was dat jullie zo laat kwamen (tegen 22.00 uur) omdat we kinderen hebben.

Zeer goede service en fijne mensen!

Heel erg fijn om zo thuis de vaccinaties te kunnen krijgen!! Super service!!

Prima vlotte afhandeling

Keurig binnen de twee uur die waren doorgegeven

Deskundig en behulpzaam

Snelle, prettige en handige service. Goede toelichting op risico’s.

Prima en duidelijk

Vriendelijk en duidelijk

Snel en behulpzaam

Vriendelijke medewerker, snel en vakkundig en binnen de afgesproken tijd gekomen

Handig en goed

Prima, goed advies en ontzettend handig dat het thuis en buiten werktijden kan.

Heel goed.

Heel goed

Vriendelijke man, legt alles goed uit en duidelijk uit.

Geweldig!

Super fijn, heerlijk plannen op een moment dat jezelf uit komt. Zelfs op avond of feestdag. Geweldig! Geen geregel meer om met gezin overdag ergens te moeten zijn.

Prima geregeld

Hoe makkelijk kan het zijn als het overdag moeilijk in te plannen is. Op deze manier dus thuisvaccenatie Dit is zo fijn vriendelijke arts goede informatie vervolg afspraak gelijk gemaakt Dus meer dan te vrede

Alles prima en makkelijk geregeld

Mijn zoon moest een prik krijgen en alles ging super goede geregeld. Zeer aanbevolen en als ik nog een keer vaccinaties nodig hebt, ga ik zeker bij Thuisvaccinatie aankloppen!

Erg fijn dat ze bij je thuis komen, zelfs in het weekend!

Bijzonder aardige arts die echt de tijd nam om alles helder toe te lichten.

Goede service en lekker makkelijk aan huis

De dame deed haar werk zeer vaardig en snel. Had wat minder beeld bij wat er vorige keer mer een andere dame al besproken was.

Supersnel, hele aardige arts, heel gemakkelijk gewoon lekker thuis

Het was snel geregeld via de website. De arts kwam mooi op tijd en stelde de kinderen gerust. Het vaccineren ging vakkundig. Communicatie over de afspraak en vragen werden ook snel beantwoord.

Deskundig personeel en dan nog aan huis ook

Deskundig en aardige vrouw die ons voor de 2 de x vaccineerde . En heerlijk dat je er je huis niet voor uit moet

Zie onder

Prima ervaring en goed georganiseerd! Ook de informatie op zowel de website als ook persoonlijk tijdens bezoek was perfect. Kortom: Aanbeveligingswaardig!

Advies goed en de verdere behandeling voortvarend

Heel goed

Vriendelijke arts en goede uitleg.

Ideaal

Super duidelijk en informatief. Daarnaast zeer handig.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp