Goede en snelle service!

Snelle service en wisten duidelijk waar ze het over hadden!

Super goed! Heel kundig en fijne service!

Heel fijn dat het op zo'n korte termijn nog geregeld kon worden en dat jullie ook een recept voor malaria geven. Een verbeterpuntje: misschien wat meer terugkoppeling over hoe bijwerkingen van pillen of vaccinaties zijn geweest.

Vriendelijk en professioneel personeel en zo gebeurd.

Ik werd 15 minuten voor het arriveren van de arts gebeld, zodat ik wist dat hij er bijna was. Er was een goede uitleg bij de vaccinaties en over de reis. Het bezoek heeft bij elkaar minder dan 10 minuten geduurd.

Snelle reactie

Fijn dat er mails worden gestuurd wanneer de arts langskomt

Lekker makkelijk

Makkelijk

zeer vriendelijke en deskundige arts

De arts was zeer vriendelijk en voor de dochters die het toch wel spannend vonden zeer geruststellend.

prettig dat t thuis kan

alles naar wens.

Alles prima gegaan

Online een Afspraak maken ging heel goed. Blok tijd van 4 uur vrij lang ( tussen 16.00 en 20.00) Dag van te voren kreeg ik een mail van de tijd ( 16.00 en 18 .00 uur). Op de dag werd ik gebeld of het eerder kon, of iedereen thuis was. Hij kwam.om 15 uur. Heel vriendelijk en rustig. Vooral voor kinderen. Zeer tevreden.

Prima geholpen maar wel buiten de afgesproken tijd.

Prima geholpen en goed voor en ingelicht maar wel buiten de afgesproken tijd. Erg vriendelijk man met goede kennis van zaken. Ok natuurlijk erg makkelijk dat dit thuis kan.

snel efficient,

snel efficient, vriendelijk. zelf had ik vnl de medisch inhoudelijke aspecten voor ogen en niet zozeer de administratie dat maakte dat ik geen overzicht voorhanden had van de eerder gedane vaccinaties hetgeen voor wat irritatie en ongeduld zorgde bij de bezoekende arts. maar dat zat meer in mijn eigen beperkte voorbereiding dan in zijn bejegening..

Goed advies, goede uitleg en behandeling

Snel digitaal geregeld, erg punctueel, goede uitleg en behandeling. Enige puntje van aandacht is dat de medewerker van thuisvaccinatie erg onder tijdsdruk leek te staan.

snelle en duidelijke reactie waardoor ik snel op weg ben geholpen

Snel op weg geholpen en ook snel een antwoord gekregen met een duidelijk advies

Makkelijk en snel je vaccinatie geregeld

Bij Thuisvaccinatie kon ik op korte termijn (binnen 5 dagen) een afspraak maken, zelfs in deze tijd van het jaar. Na aanmelding kreeg ik al vrij direct een mail met aanvullende vragen en informatie. Thuisvaccinatie werkt heel efficiënt. De arts was erg vriendelijk, gaf duidelijke uitleg en beantwoordde al mijn vragen. Heel fijn om thuis je vaccinatie te krijgen. Bij eventuele volgende reisvaccinaties zou ik zo weer gebruikmaken van de diensten van Thuisvaccinatie. Het kost je bovendien niets extra's t.o.v. huisarts of GGD.

Handig, thuis je injecties, ideaal met kinderen

Prima!!

Prettig.

Arts was volgens afspraak op tojd aanwezig. Vlotte en prettige afhandeling.

Praktisch en heel klantvriendelijk

Voor ons gezin was het ideaal dat de vaccinaties thuis gedaan konden worden. Vooral icm een dochter die er erg tegenop zag. Geen reis er naar toe en geen wachtkamer. De vaccinaties en informatie mbt onze reisbestemming waren prima. Volgende keer weer zo.

vriendelijke arts, goede service, goede informatie

Ik werd bezocht door Kirsten Kaptein, die heel vriendelijk is, en een goede snelle service levert en heel veel informatie geeft.

Website werkt super, vaccinaties zowel professioneel als klantgericht

Goed.

voldoende uitleg. Kort en krachtig.

Voldoende uitleg. Kort en krachtig.

Goede service, makkelijk en snel

Makkelijk te reserveren, kwam keurig op tijd en was duidelijk.

Ideaal

Ideaal om je thuis te laten vaccineren. Je kiest zelf de datum en tijdsblok. Met kinderen zeer prettig omdat die niet naar een dokter of ander "eng" prikcentrum hoeven en lekker in hun eigen omgeving zijn. De arts was zeer vriendelijk en kundig en ging snel te werk. Was ook erg leuk met onze twee kinderen van 12 en 8. Voor ze het door hadden waren ze al geprikt. Beveel het iedereen aan!

goede service, fijne uitleg

Prima bezoek, alles netjes verzorgd, aardige arts

Hele fijne service

Fijn contact gehad met thuisvaccinatie. Prima service en perfect dat er direct gedeclareerd wordt bij de verzekeraar. Vaccineren in je eigen omgeving, makkelijk en vertrouwd. Aanrader voor iedereen.

Handig thuis, duidelijke info.

Op tijd, duidelijke info, professioneel, vriendelijk. Heel handig thuis.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp