Goede service en zorgvuldige en prof. dienstverlening door arts.

Flexibel, deskundig advies

Goed op tijd en deskundig personeel

Communicatie was goed en afhandeling vakkundig, Echt handig

Was een goede dokter die de tijd nam om alle risico’s bij de reis goed door te nemen

Prima, netjes

Top geregeld!

We hadden een jonge arts die onze kinderen enorm gerust stelde. Keurig op tijd, duidelijke uitleg. Niets anders dan super tevreden!

Prima!

Prima service , geduld met kinderen, goede uitleg advies. Zelf arm kiezen. Tip: laat even nadenken of je op je zij slaapt en welke arm je dan kiest.:)

Service, klantgericht, top!

Zeer goed bevallen

Heel duidelijk en correct!

Duidelijke communicatie per mail, tijdvak werd correct aangehouden, vriendelijke en geduldige behandelaar met goede tips voor onze vakantiebestemming. Mocht het weer nodig zijn, denken we eerst aan jullie!

Prettige arts, duidelijke uitleg, efficiënt en goed.

Prettige ervaring, deskundig, snel en efficiënt. Arts had verstand van zaken en kwam niet alleen een peil zetten. Veel informatie gekregen. Vriendelijk en geïnteresseerd.

Heel fijn en efficiënt als alles goed gaat.

Eerste afspraak ging prima ( TBE vaccinatie) tweede afspraak zou automatisch geregeld worden maar dat was misgegaan. Maar daarna prima opgelost via de telefoon.

Hele vriendelijk rustige jongeman

Wij vonden het een prettige ervaring om thuis de vaccinaties te krijgen. Degene die bij ons kwam was mooi op tijd en hij was erg vriendelijk.

Super handig thuis geregeld

Goed geregeld, snelle afspraak, handig aan huis

perfect

Top service

Top service

Binnen afgesproken tijdsblok. Aardige dokter met genoeg uitleg. Eigen ervaringen gedeeld, eigenlijk gewoon gezellig. Snel maar nauwkeurig.

Prettige manier om op deze makkelijke manier de inentingen te krijgen

Goede uitleg over de vaccinatie alleen slecht met communiceren naar de klant over de aankomsttijd

Thuisvaccinatie is een goeie online service. Het lukte mij in eerste instantie niet om een afspraak te maken omdat er in de online agenda stond dat alles al vol was. Maar de volgende dag kreeg ik toch plots een bericht dat ze later die week in de avond langs kwamen. Op de dag zelf hadden ze een tijdslot van 16:00-20:00 aangegeven met een verwachting dat de arts tussen 17:50 en 19:50 zou langskomen. Dit werdt uiteindelijk 21:15, ver buiten de afgesproken tijd. Na 15 min in de wachtrij te hebben gezeten aan de telefoon kreeg ik een aardige jongen man aan de lijn die mij wel ging helpen. Hij kreeg zelf de arts niet aan de lijn maar zei dat als die over 15 min niet terug heeft gebeld, ik hem wel even terug zou kunnen bellen. Na 15 min wachten en geen gehoor gekregen te hebben en weer 15 min wachtend aan de telefoon, kreeg ik dezelfde jonge man weer aan de lijn. Ik zei weer het zelfde en hij zei dat de arts nu wel echt binnen 15 min op jouw locatie zou zijn. Dit was dan ook wel het geval (mocht wel na die lange tijd wachten). De prik en uitleg ging allemaal voorspoedig en binnen 10 min was hij alweer weg. In het kort goeie service aan huis alleen jammer van de slechte communicatie (van thuisvaccinatie/de arts)

Fantastische service en bang voor niks ;D

Gisteren heb ik mijn vaccinatie gehad. Hier zag ik best erg wel tegenop. Anouar heeft mijn vaccinatie gedaan en ik zou geen betere persoon Kunnen wensen op dat moment. Hij heeft mij gerustgesteld en voordat ik het überhaupt door had was het al klaar! Echt een hulde voor deze man! Dankjewel.

Prettig

kort zakelijke afspraak omdat het een herhaling was. Prima.

Makkelijk ambulant!

Site is overzichtelijk en duidelijk. Makkelijk alles in te vullen. Communicatie verloopt vlot. Aardige dokter. Verbaasde me wel dat er geen handen gewassen werd voor en na het injecteren. Ook dat de pleisters die klaar gelegd werden voor na het injecteren werden bevestigd op de arm van de arts alvorens ze op mijn arm kwamen. Voor, tijdens en na injecteren goede duidelijke informatie gekregen.

Goede advies en goede behandeling

Prettig dat ze op afspraak thuis bij je komen. Vooraf advies. Afspraak werd goed nagekomen, werd nog advies gegeven en daarna prima geent.

goede service en zeer vriendelijk

goed email verkeer... puntueel en zeer vriendelijk... duidelijke uitleg

Vriendelijk, goede uitleg en optijd.

Vriendelijk, deskundig, behulpzaam

Vriendelijk, deskundig, behulpzaam

Geweldig dat er iemand thuis komt.

Zelfs al kort voor de doorgegeven tijd was er iemand. Ging heel snel, binnen 10min al weer klaar. Alle informatie ontvangen. Kan ik iedereen aanraden!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp