Goede uitleg over de vaccinatie alleen slecht met communiceren naar de klant over de aankomsttijd
Thuisvaccinatie is een goeie online service. Het lukte mij in eerste instantie niet om een afspraak te maken omdat er in de online agenda stond dat alles al vol was. Maar de volgende dag kreeg ik toch plots een bericht dat ze later die week in de avond langs kwamen. Op de dag zelf hadden ze een tijdslot van 16:00-20:00 aangegeven met een verwachting dat de arts tussen 17:50 en 19:50 zou langskomen. Dit werdt uiteindelijk 21:15, ver buiten de afgesproken tijd. Na 15 min in de wachtrij te hebben gezeten aan de telefoon kreeg ik een aardige jongen man aan de lijn die mij wel ging helpen. Hij kreeg zelf de arts niet aan de lijn maar zei dat als die over 15 min niet terug heeft gebeld, ik hem wel even terug zou kunnen bellen. Na 15 min wachten en geen gehoor gekregen te hebben en weer 15 min wachtend aan de telefoon, kreeg ik dezelfde jonge man weer aan de lijn. Ik zei weer het zelfde en hij zei dat de arts nu wel echt binnen 15 min op jouw locatie zou zijn. Dit was dan ook wel het geval (mocht wel na die lange tijd wachten). De prik en uitleg ging allemaal voorspoedig en binnen 10 min was hij alweer weg.
In het kort goeie service aan huis alleen jammer van de slechte communicatie (van thuisvaccinatie/de arts)