Goede service, vriendelijke arts en duidelijke uitleg

Deskundig en vriendelijk geholpen

De medewerker van thuisvaccinatie.nl heeft ons deskundig geholpen. Nam ook alle tijd om onze vragen te beantwoorden.

Heel prettig

Kundig advies, kinderen goed gerust gesteld en snel gevaccineerd.

Flexibel en deskundige arts

Flexibel en deskundige arts

Goed, professioneel

Fijn dat het aan huis kan, mijn gezin kon direct allemaal gevaccineerd worden. Luxe, wij hoefden nergens heen!

Vriendelijk en snel.

De meneer die mij kwam vaccineren gaf mij duidelijke voorlichting en heeft mij snel geholpen. Ook was hij erg vriendelijk. Ik zou iedereen thuisvaccinatie aanraden, zeker omdat je heerlijk thuis kan blijven.

Snelle afhandeling....

Het is op zich een prima service. Het lastige is dat je van tevoren niet precies weet wat je gaat krijgen. Diegene die het kwam doen leek wat haast te hebben. Weinig uitleg , en praatte erg zacht waardoor het ook nog slecht te verstaan was. Leek op een routine bezoek. Als je met 5 personen moet worden gevaccineerd, (á 21,95) dan mag je toch wel verwachten dat het wat langer mag duren dan 15 minuten.

Prima en vakkundige service

Prima service, goede planning. En uitgebreid voorgelicht over benodigde vaccinaties en hulpmiddelen. Maak nu al jaren gebruik van Thuisvaccinatie.nl en niet voor niets.

Te laat en dan dubbele consult kosten

Ik heb in totaal 50 euro consultkosten betaald. Erg veel voor nog geen minuut binnen te zijn geweest.

Prima vriendelijk en duidelijk

Super goede service en goede uitleg

Vriendelijke en deskundig. Was supersnel gedaan zonder de deur ervoor uit te hoeven

We hadden vaccinaties nodig voor ons en de twee kinderen voor een reis naar Bali. Vriendelijke en deskundig personeel die duidelijke antwoorden had op de vragen die we nog hadden. Binnen een kwartier was alles voor elkaar, zonder dat we de deur ervoor uit hoefden. Prima geregeld, aanrader.

Ontspannen en rustig

Dokter kwam thuis en zoonlief(9 jaar) werd op een relaxte manier toegesproken. Angst ging vrij snel weg. Proces ging heel soepel, tellen tot 3 en zoonlief had niet door dat het al zo ver was.

afspraak maken die gewijzigd is moeizaam, arts thuis bezoek vriendelijk

Hier onze ervaring met thuisvaccinatie: 6 dagen na vast leggen van afspraak thuis krijg ik een mail dat afspraak die gemaakt is niet doorgaat. Na 2 dagen meerdere keren bellen per dag eindelijk een nieuwe afspraak kunnen maken. Moeilijke telefonisch communicatie en bellen niet terug. Persoon die langs kwam van thuisvaccinatie voor prikken erg vriendelijk en van alles goed op de hoogte. Zeer vakkundig. Top

Snel efficiënt en servicegericht

Afspraak was makkelijk in te plannen. Handig dat je een tijdblok kunt aangeven. Toen de dokter wat later was had hij netjes op tijd gebeld om dot te overleggen. Zeer tevreden, goede service!

Goede service, duidelijke uitleg, alles gewoon thuis

Kundige arts kwam langs op het afgesproken tijdstip en gaf ons goed advies

Zeer kindvriendelijke arts

Hele prettige ervaring met de arts van thuisvaccinatie. Maakte direct contact met onze dochter en stelde haar helemaal op haar gemak. Ook ideaal dat dit gewoon in de thuissituatie en eventueel 's avonds mogelijk is. Echt een aanrader.

Goede service en vriendelijk

Goed! Handig, snel, goed bereikbaar, duidelijk, aardig.

Vriendelijk, behulpzaam

De arts gaf duidelijk voorlichting en besprak de mogelijkheden. Verder geen opmerkingen

👌

Het beste wat er is bij mensen thuis in hun eigen omgeving.👍

Snel en makkelijk geregeld onder werktijd

Ideale manier om je prikken voor vakantie te regelen op een locatie naar keuze.

Goed, maar de korting voor aanvullend verzekerde is vreemd.

Veel geduld voor onze dochter, die de inenting spannend vond. Wel erg vreemd dat de gezinsleden die aanvullend verzekerd zijn een korting krijgen. Maar dat het gezinslid die de vaccinaties niet vergoed krijgt geen korting krijgt. Dit lijkt op prijsafspraken met of vanuit de verzekeringsmaatschappij.

Wij zijn zeer tevreden

De arts kwam zelfs iets te vroeg en was zeer kundig en aangenaam in het contacr

Makkelijk

Zeer correct en hopelijk goed afgewerkt met vgz

Heerlijk relaxed!

Gewon thuis wachten totdat de arts komt is ideaal! Puntje van aandacht: het invulformulier met het aantal vaccinaties is te beperkt. Dat kinderen 3 keer een hep A vaccinatie hebben gehad kon niet worden ingevuld bijvoorbeeld.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp