prettige man, goede info, afspraken nagekomen

dat was het

Positief

Prettig

Was een prettige ervaring. Geïnteresseerd e aardige man. Ook leuk met onze kinderen.

Vriendelijke mensen, ik ben goed geinformeerd op reis gegaan. Ideaal dat ze thuis komen.

Zeer goed advies.

Zeer kundig en goed advies.

Fijn dat het op thuislocatie kon, jammer genoeg moest de arts een tweede keer terug komen op 1 dag omdat hij niet alle vaccinaties voor mijn zoon bij zich had terwijl we wel hadden aangegeven dat hij nog geen enkele vaccinatie had gehad. Dat vond ik wel bijzonder, hij nam aan dat alle vaccinaties gedaan waren, dus er is intern bij jullie in de communicatie niet helder geweest. Verder prima

Fantastische service

Vriendelijk, op tijd en efficiënt.

Geweldig service

Lekker makkelijk aan huis zo gedaan was een aardige man die wij hadden.. Duidelijke uitleg gekregen.

Aan huis voor het gehele gezin!

Prettig om ineens met het hele gezin gevaccineerd te worden en om samen reisinformatie te ontvangen. Zo wordt het binnen het gezin ook meteen bespreekbaar gemaakt. Wij hebben kundige en voor ons bruikbare adviezen ontvangen.

Kundig, vaardig en thuis

We verwachtten een hogere rekening omdat iemand thuis komt vaccineren. Dit bleek echter niet het geval. Omdat onze verzekering 10% korting geeft was thuisvaccinatie zelfs iets goedkoper....maar vooral zoveel makkelijker. Prima ervaring.

Zeer netjes super bereikbaar jammer van de medicatie

Prikken en dokter was super zeer netjes en alles goed op orden. Helaas was de medicatie niet op tijd bezorgt moest hiernzelf over bellen daarna wel netjes opgelost door een recept. Dit kon ik daarna afhalen bij de huisarts.

Attente arts, vriendelijk en behulpzaam. Goed voor kinderen. Thuisvaccinatie organisatie moet beter.

V.w.b. arts en vaccinatie op zich geen wanklank. Alleen maar positieve feedback. Organisatie thuisvaccinatie kan wel duidelijk beter. Het niet maken van afspraak voor een herhalingsvaccinatie is zeer slecht )en had evt kritisch kunnen zijn'. Als we zelf niet aan de bel getrokken hadde, dan was er nooit een vaccinatie geweest.... Verklaring van thuisvaccinatie was ook tekenend voor de stand van de organisatie. Als je weet dat je een probleem gehad hebt in je organisatie mbt boekingen en mails ed, dan ga je toch zeker kijken of er niet iets moet gebeuren ipv het laten afhangen van klanten die zich melden.... Aanbeveling: Arts(en) : Ja; Organisatie: Nee

Afspraak kwam later dan in e-mail aangegeven

Terugbel afspraak voor nieuwe afspraak ivm vervolgvaccinatie na 1 week heeft nog steeds niet plaats gevonden.

Prima service en komen afspraken na.

Uitstekend. En erg handig!

Hele makkelijke site en prima service

Afspraak maken gaat heel eenvoudig online. Bezoek aan huis liep heel soepel. Helemaal top.

Goed geinformeerd

De contact met thuisvaccinatie verliep buiten gewoon goed. De arts was goed geïnformeerd en maakte een competente indruk. De vaccinatie konden op korte termijn plaats vinden. Heel fijn en vooral praktisch.

Goede afspraken te maken en rekening houdend met ons werk.

Zeer goede ervaring met thuisvaccinatie mbt afspraken,tijdstippen en een ervaren arts zeer efficiënt en vriendelijk.

Goede uitleg. en er wordt de tijd genomen om advies te geven

Goede uitleg. en er wordt de tijd genomen om advies te geven

Goede service en informatie

Het is zeer prettig dat je in je eigen vertrouwde omgeving advies en vaccinaties krijgt. Deskundige was zeer prettig in de omgang, goede uitleg en adviezen!

Aardige, kundige mensen

we hadden onze zoon, die snel flauwvalt, alvast op de bank gelegd ivm de vaccinatie. dame van thuisvaccinatie was heel aardig, overlegde met hem en prik was voorbij voordat hij er erg in had

Zeer positief en deskundig. Veel informatie en adviezen gekregen.

Zeer deskundige medewerker. Tijdens uitgebreid consult check bij een collega. Veel informatie en adviezen gekregen.

Prima geregeld.

Erg aardige arts, was er op de afgesproken tijd. Fijn dat dit ook 's avonds kan.

Goede en snelle service.

Goede ervaring. De jongeman was erg vriendelijk.

Wat een hele goede en fantastische service !!!

De beste oplossing voor als je geen tijd hebt door de week,heel blij om op zondag af te spreken ,geweldig!!!

Top service

Snel en goed