Mooie service

Snel geregeld, enige min punt en dat was mij niet duidelijk. Dat je bijv na de 1e prik nog 2x 3en herhaling krijgt wat inhoud 3x consultkosten en 3x prijs van de prik zoals vermeld op.de website ..

Goed advies en huisbezoek, maken van afspraak verliep minder soepel

Bij de aanvraag vulde ik het formulier in en maakte een afspraak (26 juni maakte ik de afspraak voor 10 juli). Vervolgens bleek dat de informatie niet volledig was ingevuld... de reisbestemming ontbrak (wel gek dat dat in het formulier kan.. ) en deze heb ik vervolgens telefonisch doorgegeven. Na verschillende telefoontjes waarin aangegeven werd dat er al een vaccinatieadvies klaar stond, maar dat het aan de ict lag... duurde het tot 3 juli voor we een reisadvies hadden. Eind goed al goed maar de onduidelijkheid tussen het maken van de afspraak en het ontvangen van het vaccinatieadvies voelde niet goed. Het advies en het bezoek van de arts was vervolgens prima: leuke dame die rustig alles uitlegde.

Vriendelijk, pijnloos prikken.

Goede adviezen. Prima geholpen.

Gemak en vriendelijkheid

Al meerdere keren voor jullie gekozen, vanwege het gemak en de tot nu toe positieve ervaringen met jullie. Ook vandaag weer vriendelijk te woord gestaan. Alles wordt netjes uitgelegd, en overal wordt op gewezen.

goede uitleg over wat nodig was voor onze reis.

goede uitleg over wat nodig was voor onze reis.

Alles is volgens afspraak verlopen. Vriendelijk personeel

Aan te bevelen aan vrienden

duidelijk, to the point, open en vriendelijk

Duidelijk, to the point, open en vriendelijke arts die op een mooie tijd langskwam.

duidelijke uitleg, klantgericht en met kennis van zaken

We hebben een goede ervaring met thuisvaccinatie door de duidelijke uitleg, de makkelijke manier van afspraken maken. Kennis van zaken over de verschillende situaties ( landen, leeftijden etc.)

Een geweldige goede service.

Een geweldige goede service, en mensen die er verstand van hebben, kan het iedereen aanraden.

Kundig, (kind)vriendelijk en snel!

Kundig, (kind) vriendelijk en snel!

Arts kwam in het afgesproken tijdvak van 4 uren. Prima service thuis laten vaccineren

Goede communicatie en service

Makkelijk afspraken maken en duidelijk in de kosten en communicatie

Uitstekende voorlichting, zeer adequaat

Aandacht voor de vaccinaties en goede uitleg

Veel aandacht voor de vaccinaties en goede uitleg gegeven.

Zeer netjes en uitleg is top en zeer vriendelijk

Kort en grondig gevaccineerd voor vakantie naar Indonesië. Duidelijk wanneer de arts kwam, prettig persoon. Wat ik prettig had gevonden was dat de vaccinatiearts even met ons de factuur had doorlopen voor we die ondertekenden, zodat je weet wat je ervoor betaalt, en een idee van de termijn dat de factuur kwam. Hij zat in mijn spamfilter en ik heb hem dus maar Bert op tijd kunnen betalen. Gek omdat alle contact via mijn mailaccount is verlopen, dus ik had niet gerekend op een factuur in het spamfilter. Bleek van een ander emailaccount te komen. Ook vind ik het netjes als de arts zelf de verpakkingen van de vaccins meeneemt en weggooit, of vraagt waar hij/zij dit bij ons kan doen. Naalden werden ook gewoon meegenomen namelijk.

Goeie service met brede uitleg

Vriendelijke medewerker, die ons vroeg of we vragen hadden of opmerkingen. Gaf wat goede tips bij. Hij deed het heel goed bij mijn kinderen die best wel bang zijn voor prikjes. Ze hebben er niks van gemerkt.

goede service

makkelijk aan huis, goede uitleg.

Goede service!

Gewoon thuis tijdens de barbecue onze inentingen gekregen. Kost hierdoor weinig tijd en geen extra kosten. Goede service!

Deskundig en vriendelijk

Heel goede ervaring vanwege zeker vriendelijke en deskundige medewerker. Volgende keer doen we het weer zo.

Prettig en praktisch!

Als heel prettig en goed ervaren en praktisch doordat het thuis kan plaatsvinden.

Geweldig goed

fantastisch

Geen voorbereid thuis consult ,

Het thuis consult ging snel , Zonder aandacht naar ons en onze reis . De arts wist niet waar we heen gingen en moest zich ter plekken verdiepen. Er is niet over rabies gesproken terwijl dat wel aanbevolen advies achteraf blijkt te zijn. Nood voorraad malaria was slechts voor drie van ons aangevraagd .

Snel en goed, vragen ook direct uitgezocht.

Ze kwam voor 1 enting, maar ook gelijk nog wat herhalingen gedaan..

geweldig

Zo fijn dat ze thuiskomen, en ook super fijn dat ze een dag van te voren een mail sturen hoe laat je ze kan verwachten.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp