Fijne ervaring met jullie

Super aardige dame die de vaccinatie kwam doen

Hele aardige dame kwam vaccinatie geven aan ons, ook onze dochters van 6 en 7 jaar. Wat deed ze dat leuk, ze had gelijk de aandacht van onze dochters. Zo leuk gedaan, geduldig heeft ze alles verteld aan hun en laten zien. Onze dochters hebben een goede ervaring aan over gehouden en hebben het nog steeds over haar. Super bedankt! Volgend jaar nog 1 x herhaal vaccinatie bij onze dochters, hopelijk weer dezelfde dame.

Heel makkelijk thuis en vriendelijke arts

Alles was snel geregeld

Vriendelijk goed

Wij zijn zeer tevreden.

Wel oké

Elke keer werd het verlaat waardoor ons hele dag wel vergeten kon worden omdat we thuis moeten zitten. Voor de rest is het ideaal dat ze thuis kunnen komen en snel zijn. Wellicht is het een idee dat ze gezinnen met kinderen als laatste doen aangezien ze wat meer tijd nodig hebben en dat het niet zo erg kan uitlopen.

Superservice !

Erg prettig dat het aan huis kan en ontzettend goede informatie en uitleg!

Prima!

Heel handig dat de vaccinaties thuis worden gegeven. Aardige arts; aanrader.

Professioneel

Fijne arts, rustig gesprekje, alles goed voorbere i d, er was nog ruimte voor vragen. Zekers een aanrader, super makkelijk, en ook nog zelf in te plannen. Geen gedoe met geld, wordt gedeclareerd rechtstreeks bij zorgverzekeraar!

Prettig, persoonlijk advies. Fijn aan huis.

Prettig contact, zowel telefonisch als thuis. Persoonlijk advies.

Vriendelijk, kundig en duidelijk.

Vriendelijke en kundige medewerkers, goed en duidelijk advies, en je hoeft er de deur niet voor uit. Ook fijn dat als je een vaccin moet herhalen je hier een herinnering voor krijgt.

Fijne vriendelijke service

Alles was perfect. Hij had alleen mogen zeggen wat de mogelijke bijwerkingen van de prik waren en de volgende keer kan de uitleg/het advies opgeschreven worden of in de vorm van een boekje/a4tje overhandigd worden. Verder was ik goed op me gemak gesteld en was het zo over. De man wist goed waar hij mee bezig was

Snelle service

Snelle service. Duidelijk uitgezocht wat er nodig is. Wel vind ik dat een arts zelf zijn spullen weg kan gooien.

Lekker snel en netjes gedaan

Correcte uitvoering van een vaccinatie, snel, netjes en vriendelijk.

Goed geregeld

Dit is de derde x geen op of aan metkingen

Makkelijk en snel geregeld en keurig advies.

Beleefde en vriendelijke man kwam aan huis voor de vaccinatie van mijn dochter en controleerde ook nog even de vaccinaties van de overige gezinsleden. Goed geregeld, snel en makkelijk.

Ideale service aan huis en kundig advies!

In 10 minuten alle reisvaccinaties en duidelijkheid gekregen over nog een aantal vragen. Heel persoonlijk en efficiënt.

Zeer vriendelijk man en heeft de kinderen goed gerustgesteld en vertelde precies wat er ging gebeuren.

Professioneel en snel

Goede vaccinatie snel en professioneel

Goede service en duidelijke uitleg

Goede service en duidelijke uitleg.

Super efficient service and very friendly and knowledgeable staff!

Everything went smoothly from the appointment scheduling, communication and vaccination. Very pleased with the overall service and professionalism.

Vriendelijke mevrouw die de vaccinatie gaf. Stelt je op je gemak

Comfortabel gevaccineerd in eigen thuisomgeving!

Na wat lastig in te plannen vaccinatiemoment, doordat je een heel dagdeel beschikbaar moet zijn, (niet haalbaar gebleken voor 5 gezinsleden tegelijk) is het vaccineren thuis uiteindelijk heel goed bevallen! Voldoende uitleg over de geadviseerde vaccinatie in combinatie met de bestemming. Prettig contact!

Correcte artsen, warrige planning

Ingeënt voor een bezoek aan India. De eerste arts was erg vriendelijk maar vergat wel de vaccinatie voor buik*****. Direct een afspraak gemaakt voor de week daarop. Helaas bleek de arts ziek, wat ons de dag van tevoren netjes verteld werd. De afspraak weer verzet naar de volgende week. Helaas was er toen geen arts gekoppeld aan de afspraak en kwam er niemand. Gelukkig heeft de klantenservice moeite gedaan om de dag daarna toch iemand te regelen en kregen we de vaccinatie tegen buik***** gratis. Er is veel fout gegaan, uiteindelijk toch goed opgelost. Qua tijd hadden we achteraf gezien beter een prik kunnen halen. Toch beveel ik ze wel aan.

Mooie service

Snel geregeld, enige min punt en dat was mij niet duidelijk. Dat je bijv na de 1e prik nog 2x 3en herhaling krijgt wat inhoud 3x consultkosten en 3x prijs van de prik zoals vermeld op.de website ..

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp