Vlotte actie, helaas alleen binnen kantoortijden

ik ben prima geprikt voor gele koorts, had zelf al wat over de bijwerkingen kort na de prik gelezen. de dag na de prik ben ik wel wat misselijk en vermoeid geweest en 3 dagen een gevoelige arm gehad. de arts had het vooral over griepachtige bijwerkingen na een week. ik ben benieuwd of dat nog gaat komen. verder vind ik het tijdsslot wat lastig. het kan alleen tijdens kantooruren. dus er moet altijd een halve dag vrij genomen worden. hij zou tussen 1 en 4 uur langskomen. die ochtend werd het iets nauwkeuriger van 2 tot 4. uiteindelijk kwam de arts kwart voor 4 aan. binnen een kwartiertje waren we klaar. als het tijdslot op een uur nauwkeurig was geweest (en meer dan een dag van tevoren bekend) had ik op het werk een vergaderruimte kunnen boeken. nu moest ik een halve dag vrij nemen ik zou het aanraden voor mensen die een dag in de week vrij zijn of buiten kantooruren werken. voor mensen met een 40 u/w kantoorbaan zijn de tijden niet praktisch.

Heel klantvriendelijk !

Service op maat !

Snel, goed en volledig. Zeer vriendelijk!

Zie boven, zeer tevreden

Service in weekend, terzake kundige arts.

Duidelijk advies, snelle respons, makkelijk, vaccinatie waar en wanneer je zelf wilt.

Via de duidelijke site krijg je alle info, kun je een vaccinatieadvies aanvragen en krijg je snel respons. Je kunt zelf kiezen waar en wanneer je gevaccineerd wilt worden. Vooraf duidelijke info over de vaccinaties en ook tijdens het consult gelegenheid om vragen te stellen en nader geïnformeerd te worden. Keurige correcte behandeling.

Geweldige service

Er is nu al een aantal keren dezelfde arts gekomen, voor vakantie en werk vaccinatie. In 1 woord echt klasse.

Snelle service

Kort bezoek, gemakkelijk.

Goede service, klantgerichte medewerkers

Fijn dat deze vaccinaties thuis gedaan kunnen worden. Dat je rustig uitleg krijgt over de risico’s en de medicatie enz. Een goede voorbereiding Ik zou dit de volgende keer weer zo doen.

Drs veltkamp, aardige vrouw, deed het het goed en leuk met de kids. Niks mis mee

Ging snel en behulpzaam.

Prima service, vriendelijke arts

Consult prima verlopen. Arts was iets later dan de planning maar wel binnen het tijdvak van 12.00 - 16.00 uur. Arts was vriendelijk en rustig, vooral toen ik niet goed werd. Legde uit wat ik nog meer nodig had. Tip voor het algemeen: Tijdvakken iets korter maken

Deskundig en met humor

Deskundig en met humor

goede informatie en geruststellend

De arts liet netjes weten dat hij wat later was. Hij had onze gegevens van te voren goed doorgenomen en gaf goede passende informatie waardoor we gerustgesteld op reis kunnen

Goede uitleg en deskundige uitvoering

Bezoek op afgesproken tijd. Vriendelijk en rustig te woord gestaan. Goede uitleg en advies.

Voor de tweede keer iemand van thuisvaccinaties thuis gehad. Goede ervaring beide keren.

Erg goed.

Goed advies, alle tijd en eerlijke voorlichting.

Snel, betrouwbaar, flexibel en adequaat: top!

Ik ben erg gevreden over deze service. Met baby erbij is het veel gedoe ergens heen gaan, dit was perfect zo thuis.

Makkelijk en goed geregeld.

Goede informatie, makkelijk online te regelen. Prima arts.

Prettig contact en goede service.

Vakkundig en vriendelijk

Vakkundig en vriendelijk!

Prima geregeld.

Prima geholpen.

Goede & duidelijke service!

Prettig om deze service aan huis te krijgen!

Op tijd, professioneel en vriendelijk

Goed met kinderen

Professioneel, heldere uitleg en snel klaar.

👌🏻

Opaallaan 1212