Geholpen door goed en kundige medewerker

Geholpen door goed en kundige medewerker

Prima geholpen door vriendelijke arts

Het is ons goed bevallen.

Doet wat er moet gebeuren

OK,...

Prima service, makkelijk en vriendelijk

prima service, makkelijk en vriendelijk

Goede service en snel. Mooi op tijd. Vakkundig.

Goede service, goede informatie, vriendelijk,

Prima alles

Superhandig en snelle service

Goede service en duidelijke uitleg

Arts gaf duidelijk uitleg

Snel kundig en zeer effectief

keurig op tijd ruimte voor gesprek prima advies ter zaken kundig

Hartelijk, duidelijk, vaardig

De medewerker stelde zich hartelijk voor, gaf uitleg terwijl hij ondertussen de injecties voorbereidde en de vaccinaties waren geplaatst voor mijn dochter het doorhad.

Klantvriendelijk, professioneel, gemakkelijk!

Zeer tevreden!

Alles top volgens afspraak

Kon niet beter!

Door fout in het systeem wat de afspraak betrof, kreeg ik toch nog de vaccinatie op tijd en geheel aangepast naar eigen wens (locatie en tijd). En dit met de nodige dosis humor :). Echt super!! Nogmaals hartelijk dank.

Snel en accuraat. Vind het een uitkomst!

Fijne arts, snel geregeld, goede extra info

Fijne, jonge arts die ondanks dat hij binnen een kwartier weer buiten stond, goede tijd en aandacht schonk.

Zeer goede service en advies

Professioneel en persoonlijk

Perfect!!!

Mooi op tijd, goed advies, duidelijk. Voor herhaling vatbaar.

Super vriendelijk, snel en heel correct

Legt alles heel goed uit.

Luxe

Het is top om gewoon thuis gevaccineerd te worden. Het tijdslot wordt de dag ervoor nog verfijnd obv recente info van die dag, deze arts was uitstekend binnen de tijd en heeft ons snel en vakkundig én vriendelijk geholpen. Ik ben zeer tevreden!

Top service

Topservice doordat afspraak mogelijk is in weekend. Goede uitleg en meedenken. Snelle backup bij bijzonderheden. Ook fijn naar de kinderen toe.

Betrouwbaar en kwaliteit

Ik heb 2x een afspraak gehad. En beide keren kwamen zeer vriendelijke en kundige artsen langs. Artsen die oprecht interesse toonde, die een praatje wouden slaan, kundig en professioneel. Een aanrader.

super!

was heel snel geregeld, goed advies. en uiteraard een zeer vriendelijke meneer die langs kwam!

Professionele service prettig geregeld

Als gezin konden we in 1 keer alle vaccinaties krijgen op en avond bij ons thuis een prima service!

Flexibel, vriendelijk

Flexibele met data en tijden, zelfs in weekend. Service aan huis was prima. Mooi op tijd en erg vriendelijk.

Goede service, wel erg laat op de avond met jonge kinderen

Kon alleen afspraak krijgen tussen 18-22 uur. Heb zelf jonge kinderen en arts kwam pas om 21:45. Mag eerder en graag betere indicatie voor aankomst tijd Verder prima service

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp